2777
2789
عنوان

لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 41 پست
😂😂😘😘

ترسیدم درد دارع نمیرم اقا  

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😑فرغون فرغون طلا رو سرت 😤 درد نداره باوا از اپلا بهتره که🤐

وای راس میگی اپلا وحشتناکع اییی دردم گرف یادش افتادم  

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
😂😂😂وای من برای بیکنی دوست دارم برم ولی خجالت میکشم 🥵

وای درد دارع ک نری

درد هم داره یکی از همکارا ما انجام داد میگفت باید موهای بدن بلند باشه یکی دیگه میگفت بای همون روز ک ...

بستگی به دستگاه داره، من کندلا میرم باید حتما بدنم شیو باشه 

احساس سوزش داره، تو آدم ها باهم فرق میکنه،، زیر بغل و دستام اصلا خیلی سوزش کم بود. برای من پاهام یکم اذیت میکنه 

اونم بیشتر جلسات آخر که انرژی میبرن بالا سوزش داره

🥵😨وای من دوست دارم برم خجالت میکشم 😑

ببین اولش من دو سه جلسه اول خجالت میکشیدم اما کلا اونجا عینک چشمته، بعدم اینکه طرف کلا کارش اینه راحت میشی 

بیکینی کلا 5 دقیقه هم طول نمی‌کشه بنظرم، شاید 3 دقیقه سریع تموم میشه. اما خیلی تمیز میشه و می ارزه

قیمتشم خیلی کمه، دیگه جلسه 50 تومن چیه، حتی اپیلاسیون هم ازین بیشتر نباشه کمتر نیست