2777
2789
عنوان

من حرف بدی زدم؟

107 بازدید | 13 پست

من بعد دو سال برگشتم به پسر عموم که دوسش داشتم عموی واقعیم نیست بعدش در میاد میگه پولمو چند وقته شرکت ندادن من ی گروه جمع کردم بردم دعوا و برای ترسوندنشون و چندتا وسیله برای ترسوندن بردم با خودم دیگه خودتون متوجه بشین من اینجا نمیتونم دقیق بگم بعدش گفتم من نمیتونم با این حرکتت کنار بیام این ی حرکت لات و الواتیه اینقدر جوگیرانه براچی اینکارو کردی منم داداشام پولاشو نمیدادن ایطور نکردن اعتراض کردن اما ایطور نه گفت برو گمشو ازت متنفرم من پس فردا زن بگیزم مطمئن باش وقتی بگم فلان کارو به فلان دلیل کردم عمرا چیزی یهم بگه و با داداشاش مقایسم کنه تو ی ادم نفهم و بی درکی هزار فحش داد تو ادم بی غیرتی هستی که برگشتی به من ادم بی غیرت و بی غرور برای چی برای من من جذبه داشته باشه و ...

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون ترکت کرده بودقبلایا شما کات کرده بودی؟ 

دوتامون ول کردیم من دیدک رفت سرکار خدمت گفتم شاید بهتر شده برگردیم بهم برگشتیم دو روز که روز سوم دعوامون شد سر این بهم گفت تو بی غیرت و بی جذبه ای

دوتامون ول کردیم من دیدک رفت سرکار خدمت گفتم شاید بهتر شده برگردیم بهم برگشتیم دو روز که روز سوم دعو ...

معلومه میخواسته عقده اش رو خالی کنه 

وشما هم زیادی منتشو کشیدی 

انقد دور برداشته 

به نظرم حرف اخرو زد

وشما به هیچ وجه نباید پیگیر باشی وادامه بدی

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
معلومه میخواسته عقده اش رو خالی کنه  وشما هم زیادی منتشو کشیدی  انقد دور برداشته  ...

خب من تمام تلاشمو کردم متوجه بشه اشتباهاتشو بهم میگه من بی غیرتم من جذبه ندارم ولش میکنی غیرت بازی در میاری میگه هاااا دیدی ولم کردی و.. ول نمیکنی میگه بی جذبه ای

خب من تمام تلاشمو کردم متوجه بشه اشتباهاتشو بهم میگه من بی غیرتم من جذبه ندارم ولش میکنی غیرت بازی د ...

بهرحال ادامه نده 

این مرد زندگی نیس

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
بهرحال ادامه نده  این مرد زندگی نیس

میگه من فقط با تو ایطورم که کنه ای و دلم سوخت برات وگرنه با کس دیگه ای ایطور نمیشم منم گفتم با غیرت میشم ول میکنی با کوچک ترین حرف بی غیرتم میشم بی جذبه