2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اين هورمون چيه

هورمون تحریک کننده فولیکول (FSH) هورمونی است که در تولید مثل در زنان و مردان نقش دارد.

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
مال تیروئید هست. کم کاریش با لیووتیروکسین.

تیروئید یه هورمون دیگه ای هست عزیزم..

ویتاگنوس میگن خوبه ..برا من نزدیک ۱۰ و ال اچ ۱۱ هست ..مال شما چنه

نمیدونم الان قبلا 60 بود...

@elahemilany98  

سلام...نی نی یار که فکر نکنم تاپیکو برگردونه..ولی من مطمئن نیستم..تا حالا دیدی برگردونه؟

چی شد دعوا شد؟..من صبح نیومدم..

اجرت با خدا الهه جان...خیلی خیلی التماس دعا دارم..

@elahemilany98     سلام...نی نی یار که فکر نکنم تاپیکو برگردونه..ولی من مطمئن نیستم..تا ...

سلام عزیزم . برمیگردونه  ولی به اشتباه تاپیک بعدیم رو بسته چون بعدش تاپیک زدم اسم مشابه بود . 

هیچی فقط یه نفر که اعتقادی به شهدا نداشت اومد نوشت ترویج ..‌ نکنید بعد من جواب دادم و اون فرد قانع شد بعد دوستان با ریپلای پاسخ اون فرد و جواب چند باره باعث شدند اینطور بشه 

. وقتی فردی عقاید مخالف داره نباید اون نظر رو مهم جلوه داد . 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
سلام عزیزم . برمیگردونه  ولی به اشتباه تاپیک بعدیم رو بسته چون بعدش تاپیک زدم اسم مشابه بود .&n ...

آره حق با شماست...انشالله که خدا همیشه کمکت کنه و حاجت روا شی...عزیزم...تو تاپیکات امید می گیرم...

آره حق با شماست...انشالله که خدا همیشه کمکت کنه و حاجت روا شی...عزیزم...تو تاپیکات امید می گیرم...

ممنون عزیزم 🍃🌹🙏😘

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧