2777
2789
عنوان

خواب دیدم دارم بچه شیرمیدم

117 بازدید | 13 پست

این سومین باره 

اصلانم توفکرش نبودم

جنسیتشو نمدونم ولی تازه بود .خیلی دوسش داشتم

حتی جلو مامانم خجالت کشیدم سبنمو درارم پشتموکردم بهش شیر بدم میخاستم به طبیعی عادت کنه آخه همش شیشه میخورد .انقدرم گشته بوووووودددد غیر قابل باورمیخورد😍😍😍

نمیدوم تعبیرش چیه؟

سومین باره خواب میبینم .اولین بار توفکر بچه بودم خاب دیدم دوقلوعن بچه هام.اخه اشنامونم دقلو داشت منم توفکراون بودم@

ولی دومین بار خیلی اتفاقی خواب دیدمو اینبارم نمدونم صبح خواب دیدم یاهمون سحر

دعاکنید اوضاع مالی جورشه بچه بیاریم خیلی دلم خاست.هی میگم خدایاخودت یهویی بندازتودلم😄😄😄😄

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه دارمیشی و دختره نوزادت

واقعا😅

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
بچه هام من حدوددوماهه پسرموازشیرگرفتم جمعه خواب دیدم ازسینه هام شیرمیا دنگران بودم هی توخواب غرمیزدم ...

شاید توفکرته دغدغته خاب دیدی

منم چندبارازین خابامیدیم

بعدش باردارشدم 🥰

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
منم چندبارازین خابامیدیم بعدش باردارشدم 🥰

تو اقدام بودی؟

من اقدام نمکنم ولی جلوگیریم طبیعی کردم 

تو اقدام بودی؟ من اقدام نمکنم ولی جلوگیریم طبیعی کردم 

اره تواقدام بودم

ولی بچه م‌پسرشد

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸