2777
2789
عنوان

حاجت روا شدن

202 بازدید | 18 پست

بچه ها یه مشکلی برای خانواده شوهرم پیش اومده

چه نذری،چه دعایی کنم خدا کمکمون کنه؟؟😔😔

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روز چهارشنبه بعد از نماز عصر بلافاصله بلند میشی دورکعت نماز هدیه میکنی به روح امام جواد بعد از سلام بلافاصله 146مرتبه ذکر ماشالله لاحول ولا قوه الا بالله میگی و بعد امام جواد رو واسطه قرارمیدی حاجتت رو به هدا عرض میکنی میگن خیلی مجربه

من با نماز حاجت روز پنجشنبه حاجت گرفتم😍😍

براش دعا کن لطفا😔😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
من برات صلوات میفرستم مشکلت حل بشه 🌸

لطف میکنی عزیزم

از صبح همش دارم گریه میکنم به هیچکسم نمیتونم بگم😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برو تو این تاپیکhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2929/دعاها-و-نماز-هایی-برای-گرفتن-حاجت?postId=145471673

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
لطف میکنی عزیزم از صبح همش دارم گریه میکنم به هیچکسم نمیتونم بگم😔

من امروز صبح صد مرتبه دعای مقاتل بن سلیمان خوندم واسه حاجتم میگن خیلی مجربه 

اگه میتونی صد مرتبه بخون. 

برا ارامش دلت سوره والعصر و ایه الکرسی میخونم عزیزم 🌸🌸

میشه یه حاجت رواییم صلوات بفرستید؟ ممنون 🌸 
من امروز صبح صد مرتبه دعای مقاتل بن سلیمان خوندم واسه حاجتم میگن خیلی مجربه  اگه میتونی صد مرت ...

ممنونم عزیزم🌷🌷

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام ببخشید میشه یه سؤال بپرسم ازتون

سلام

ببخشید دیر جواب میدم

من دیگه خیلی کم میام نی نی سایت، ندیدم

بفرمایید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام ببخشید دیر جواب میدم من دیگه خیلی کم میام نی نی سایت، ندیدم بفرمایید

سلام خواهش میکنم.منم دیییر میام.الانم یادم رفته چه سؤالی داشتم ازتون😄

چون تو با بد،بد کنی پس فرق چیست؟