2777
2789
عنوان

کرونا ی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 76 پست
به عزیزم براش کپسول اکسپژن گرفتندواکسیژن خونشون ۹۱ هست

نگران نباش مراعات کنید نمیگیری.برادرم خونه ما بود هیچ کس ازش نگرفت. فامیل این موقع خوب هست.خواهزم مدام برادرم رو دکتر میبرد بااینکه بچه کوچک داشت اونم نگرفت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس فردا مرخص ميشه 😒 قرار هم هست بيارنش خونه من تنهايي ازش مراقبت بكنم 😒 خونه من ماسك اكسيژن و ...

تو که اسم داری برات خطرناکه بگیری 

🍁گروه قرمز 🍁وزن شروع ۹۴ وزن هدف۶۰   من میتونم ثابت میکنم که میتونم   
نگران نباش مراعات کنید نمیگیری.برادرم خونه ما بود هیچ کس ازش نگرفت. فامیل این موقع خوب هست.خواهزم مد ...

عزیزم خوب نباید نزدیک شد ادم میگیره حالا شما شانسی نگرفتی فامیل ما پسره مریض شد باباش بردش دکتر الان اون هم گرفته حالشم بده

🍁گروه قرمز 🍁وزن شروع ۹۴ وزن هدف۶۰   من میتونم ثابت میکنم که میتونم   
همه رو ميبرن يني اجباره؟چرا به ما نگفتن بعد از مرخص شدن ميره نقاهتگاه؟ مشهد هستيم. واي كاشكي زوري&nb ...

وای مشهد فک کنم همه گیر شده.

ما همه دوست اشنا هامون تو مشهد دارند خدا فقط خودش رحم کنه💔

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍
دلم آتیش می گیره وقتی فهمیدم برادرم اوایل مریضیش یاآب دوغ خیار می خورده ویا کیک وشیر...به فکر خودش ن ...

ربطی به خوردو خوراکش نداره ایشون حتما باید بستری بشن چون پیشرفت میکنه البته بستگی به سیستم دفاعیشون هم داره،گروه خونی برادرت چیه؟