2777
2789
عنوان

دوست

74 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها خوبین؟ من ۳ ساله که ازدواج کردم و تهران زندگی میکنم اوایل با خونه داری و فیلم دیدن و بیرون رفتن با همسرم وقت میگذروندم بعدش یه جا مشغول به کار شدم که اونم الان چند ماهی میشه که بخاطر کرونا دیگه ترجیح دادم که نرم راهشم دور بود هم اینکه زیاد به کار بیرون علاقه ندارم. الان جدیدا خیلی حس تنهایی میکنم باشگاه هم که تعطیله . همسرم هم معمولا تا دیروقت سرکاره منم که از خونوادم دورم دلم میخواد یه دوست صمیمی داشته باشم که هروقت بیرون خواستم برم تنها نباشم و اینقدر توی خونه حوصلم سر نره چون واقعا حس میکنم دارم افسرده میشم   البته اینم بگم که بچه ندارم و میخوام با کسی دوست باشم که هم خونش تقریبا نزدیک باشه هم متاهل باشه هم اینکه اونم بچه نداشته باشه 😃 اگه کسی با این شرایط هست و تمایل داره لطفا اعلام کنه بخدا ثواب داره خسته شدم از تنها بیرون رفتن ازینکه از دوستای صمیمیم و خواهرام دور شدم ... 😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی دوریییم

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎