2821
2789
عنوان

پریود نمیشم

282 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها 

من یماه خونه دارم و باید دوروز پیش پریود میشودم ولی نشودم و از روشای جلوگیری طبیعی استفاده کردم و همسرم میگه که حامله نیستی چون چیزی نبوده که بخاد حامله بشم اما خیلییییی نگرانم  که باردار باشم چون اصلااا شرایطشو نداریم و  منو همسرم انتخاب کردیم ۳ سال دیگه بچه بیاریم چون هر تو دانشجو هستیم 

و الانننن خیلی استرس دارم که نکنه باردار  باشم و اینکه اگه باردار بودم میشه با قرص یا داروی تو ماه اول بچه انداخت ؟

اولا که استرس خودش باعث میشه عقب بندازی

ثانیا یعنی چی بچه رو بندازی؟اگه حامله هم بودی خدا خواسته براتون.خیلیا آرزوشونه بچه دار شن.گناه که نکردیت بچه دار شدین.سقط بچه خیلی تاثیر بدی توی زندگی آینده تون میزاره نکن.

یه آزمایش بده یا حداقل بی بی چک بزار مطمئن بشی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای گناه داره 

یه بی بی چک بزن ببین ماجرا از چه قراره بعد تصمیم بگیر 

کاش خدا به من یکیشو بده خسته شدم از دوا دکتر و درمان و ای یو ای 

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

خب اگه استرس داری بی بی چک بزن خیالت راحت بشه

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        
اخه یسریا میکن بی بی هم زیاد مطمعن نیس ؟ و بعضی وقتا جواب اشتباه میده

خب اگه میدونی مطمن نیست برو آزمایش خون ولی من هر دفعه که بی بی چک زدم درست بود دوبار حمله شدم بی بی چک زدم حتی دکترم رفتم گفتم بی بی چک زدم مطمنه نمیخواد ازمایش خون  بدم  گفت نه 

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        
2823
2791
2779
2792