2777
2789
عنوان

واییی خدایااا😭😭😭😭😭😭😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 23 پست
کاش شوخی بود😢دوست داداشم تو اون محله اس بهش زنگ زد خدایا اینا چی ان

یاخدا 

یکی از فامیلای خیلی نزدیک مام اونجان

ولی چیزی نگفتن😥😥😥

اگه از پستم خوشت اومد.اگه دوستداشتی⁦☝️⁩یدونه صلوات لطفا😚مشکل خانوادگیمون حل شه🥺.                                                                                                                    میگم اگه من بیشتر از یکماه نیومدم سایت بدونید 100٪ مُردم🤭 برام فاتحه بفرستین😁🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو کانال شهرشون هم نگفتن 

من بروجردم.اونجا ام رفت آمد داریم😱😱😱

من ترس

طفلی بچه😢😢

اگه از پستم خوشت اومد.اگه دوستداشتی⁦☝️⁩یدونه صلوات لطفا😚مشکل خانوادگیمون حل شه🥺.                                                                                                                    میگم اگه من بیشتر از یکماه نیومدم سایت بدونید 100٪ مُردم🤭 برام فاتحه بفرستین😁🥰

دوست عزیز جای گذاشتن این خبرها توی سایتی که خانومهای باردار هستن نیست....الان گذاشتن این خبر با این خشونت چه فایده ای داره غیر از اینکه کلی انرژی منفی میده به خانومهایی که شاید بعد از چند سال باردار شدن و احتیاج به انرژی مثبت دارن؟؟؟؟؟

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

دوست عزیز جای گذاشتن این خبرها توی سایتی که خانومهای باردار هستن نیست....الان گذاشتن این خبر با این ...

ببخشید باعث ناراحتتیون شدم😔

میشه برای پرستارشدنم یه صلوات ازه ته دل بفرستین❤😘