2777
2789
عنوان

واییی خدایااا😭😭😭😭😭😭😔😔😔

485 بازدید | 23 پست

💥💥💥فوری

جنایتی هولناک در بروجرد

سر بریده شده دختر 5 ساله درب منزل پدر

ساعتی پیش جنایتی هولناک در محله ابراهیم آباد بروجرد به وقوع پیوست و طی آن سر بریده شده دختر 5 ساله و پیکر بی جان آن در یک گونی پیچیده شده در پلاستیک سیاه رنگ زباله درب منزل پدری این کودک کشف شد.

شاهدان عینی می‌گویند ساعت 11 امروز مادر دختر بچه 5 ساله از مفقود شدن دختر خود خبر داده و به دنبال او می گشته که حوالی ساعت 6 و 30 دقیقه عصر امروز پیکر خون آلود این کودک سر کوچه آنها روبروی منزل مسکونی شان کشف می‌شود.

شاهدان محلی می‌گویند پیکر این دختر بچه کاملا قطعه قطعه و سلاخی شده است.

پلیس در محل حضور یافته و مشغول تحقیق و تفحص برای یافتن علت ماجراست./رصد نیوز بروجرد

@ishtar_news

میشه برای پرستارشدنم یه صلوات ازه ته دل بفرستین❤😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاخدا حالم بد شد

محله یکی از نزدیکانمون

اگه از پستم خوشت اومد.اگه دوستداشتی⁦☝️⁩یدونه صلوات لطفا😚مشکل خانوادگیمون حل شه🥺.                                                                                                                    میگم اگه من بیشتر از یکماه نیومدم سایت بدونید 100٪ مُردم🤭 برام فاتحه بفرستین😁🥰

اونوقت تو اخبار میگن در آمریکا یک نفر تیر اندازی کرد... وای خدا... وای چقدر مردم آمریکا عوضین😐😐😐😐😐

با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر....هیچکس، هیچکس اینجا به تو مانند نشد.... هر کسی در دل من جای خودش را دارد....جانشین تو در این سینه خداوند نشد⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩