2777
2789
عنوان

کسایی که تجربه زایمان دارین

309 بازدید | 64 پست

من هشت ماهمه  بیاین بگین طبیعی  بودین یا سزارین و ایا از نوع زایمانتون راضی هستین ؟؟؟ دردش چه طور درد حین طبیعی رو بگین  درد بعد سزارین ..اگر بی حسی یا بی هوشی بودین هم لطفا بگین🌷🌷

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سزارین بودم. 

صبح رفتم اتاق عمل. بی حس شدم. یه ربع بعد هم ریکاوری. بعدش هم که داشت بی حسی میرفت دو تا شیاف زدم.😂😂😂 خلاصه اش همین بود‌.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

ده سال پیش طبیعی زایمان کردم راضی بودم از ساعت ۱۰ تا ۱ درد کشیدم بدون هیچ ورزش و پیاده روی....

اگر برگردم به اون دوران حتما ماما همراه خوب میگیرم که تو اون چند ساعت کنارم باشه و با تجربه هاش کمکم کنه که خیلی راحتتر باهاش کنار بیام

سزارین بودم.  صبح رفتم اتاق عمل. بی حس شدم. یه ربع بعد هم ریکاوری. بعدش هم که داشت بی حسی میرف ...

خواهر شوهرم ماه پیش اختیاری ب بدبختی سز کرد میگف بعد به حس اومدن دردی داشتم که برا دشمنمم نمیخوام از بس شدید بود

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خواهر شوهرم ماه پیش اختیاری ب بدبختی سز کرد میگف بعد به حس اومدن دردی داشتم که برا دشمنمم نمیخوام از ...

نه والا.‌من اصلا درد نداشتم. فقط یه روز هر ۸ ساعت یه خورده بخیه هام گز گز میکرد یه شیاف میزدم خوب میشد. همه کارام رو هم از همون بیمارستان خودم انجام دادم. 

زایمان خیلی به بدن ربط داره. یکی یه طبیعی خیلی راحت داره. یکی با طبیعی داغون میشه. یکی سزارینش عالیه. یکی هم کلی باهاش درد میکشه.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
نه والا.‌من اصلا درد نداشتم. فقط یه روز هر ۸ ساعت یه خورده بخیه هام گز گز میکرد یه شیاف میزدم خوب می ...

از کجا میشه فهمید برای کی چه نوع زایمانی خوبه؟؟ مثلا کی سزارین براش بده یا کی براش خوبه؟؟

عزیزم من سزارین بودم خوب بود بد نیود من از بس شنیدم درد داره درد داره زایمان سخته و ال و بل دیگه خودمو اماده کرده بودم بمیرم از درد ولی نه اون حدی که انتظار درد داشتم شاید یک سومشم نداشتم خوب بود خداروشکر خیلی راحت بود از اتاق عمل که هیچی نفهمیدم بهوشم که امدم دوتا شیلف برام گذاشتن بچمو دادن بغلم شیرش دادم دوتایی تخت خوابیدیم هر دوساعت یه بار شیرش میدادم تا شب 

شبم یه پرستار خیلیی مهربون اومد گفت کمکم میکنی باهام همکاری کن گفتم چشم اروم با حوصله نشوندتم پاهمو گذاشتم زمین بهم‌ یکم ابمیوه داد سرگیجه نگیرم تت دم دستشویی تو اتاقم بردتم طرف گیره ی بخیم سوزش داشت بکم اذیت شدم گفت هرچی راه بری بهتر میشه بعدم برگشتم تو تختم دیگه خودم راه افتادم هی رفتم و امدم ولی من چون خیلی چاق شده بودم۳۵ کیلو اضافه کردم متاسفانه سنگینی شکمم بهم فشار میاورد یعنی انگار وزنه بهم وصل کرده بودن به مراتب اونایی که کمتر وزن اضافه کردن راحت تر از ۳ روز بعدشم کمربند بستم ش‌کممو نگه داشت راحت شدم بعدشم که روز به روز رو به بهبود رفتم...

خودت باید خیلی همکاری کنی اگه راه نری اذیت میشی واسه سزارین ولی اگه زود راه بیوفتی خودتو نندازی بخیه هاتم زود جوش میخوره اصلا هم اذیت نمیشئ

من تز بیماریتان اومدم‌خونه تمام کارتی بچمو خودم کردم لباسشو تو سینک میشستم اصلا خودمو ننداختم سختم بود ولی کردم بجاش زود جوش خورد و راحت شدم

طبیعی اپیدورال بودم خوب بود خیلی کمکم شد واقعا

یعنی درد  نداش اون4سانت؟؟

عزیزم من سزارین بودم خوب بود بد نیود من از بس شنیدم درد داره درد داره زایمان سخته و ال و بل دیگه خود ...

الان همش بی حسی میکنن به خاطر کرونا میگن بی هوشی ریه ضعیف میکنه یه مدت ..و اینکه من رگم دیر پیدا میشه و کلا بعدش جای آزمایش تا یه هفته کبوده ممکنه پوستم حساسه بخیه ام اذیت کنه ؟؟؟ و اینکه من کلا3 کیلو اضافه کردم تو این هشت ماه

از کجا میشه فهمید برای کی چه نوع زایمانی خوبه؟؟ مثلا کی سزارین براش بده یا کی براش خوبه؟؟

نمیدونم واقعا. به نظرم شانسیه. 

با دکترت مشورت کن. معاینه لگن کن. اصلا شاید لگنت مناسب نباشه و مجبور شی بری سزارین. شابد هم دکتر بگه بدنت برای طبیعی خیلی عالیه‌. در نهایت بسپار به خدا که بهترینو برات رقم بزنه. من اصلا تا اخرین جلسه اصرار نکردم روی هیچکدوم از زایمانا. گفتم هر چی خدا بخواد. دیگه اخرین جلسه معاینه شدم دکتر گفت لگنت تنگه رفتم سزارین که خدا رو شکر برام راحت گذشت. ایشاالله توام یه زایمان راحت و عالی داشته باشی.😍😍😍

یعنی درد  نداش اون4سانت؟؟

نه من تا ۴ سانت درد اذیت کننده که بیتابم کنه نداشتم فقط دیگه به ۴ که رسیدم واقعا درد طاقت فرسا بود ی ده دقیقه اینا فقط درد اذیت کننده داشتم که خداروشکر امپول بی حسی رو زدم دیگه راحت شدم و ریلکس.خنده به لبم اومد اصلا