2777
2789
عنوان

انیمیشن

605 بازدید | 13 پست

بچها اسم قشنگترین انیمیشن هایی که دیدیدو میگین 😃 

مثلا من عاشق انیمیشن اژدها سوارن . ریو . شازده کوچولو رالف خرابکار.هتل ترانسیلوانیا و... بودم دلم ی انیمیشن در این مایه ها میخاد ولی چیز جدید گیرم نمیاد اصلا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امار دارم جدیدا اینان(هتل ترانسیلوانیا۳.اسباب بازیای ۴.زندگی مخفی ۲.پرندگان خشمگین ۲.)مینیون ها ۲‌۰۲۰ جدیدترین کارتونه ک هنو اکران نشده 

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏

یکی از قشنگ ترین انیمیشن هایی که جدیدا اومده ویلوبی ها هست. داستان چهار تا بچه هست که پدر و مادرشون دوسشون ندارن و اینا سعی میکنن پدر مادره رو بفرستن سفری که برنگردن. خیلی خوبه ببینین حتما. ضمنا این سایت ویزورکیدز برای تماشای رایگان انیمیشن طراحی شده. کلی کارتون داره ببینین حتما.

برای دانلود کارتون های با کیفیت و به روز دنیا با دوبله عالی و به صورت کاملا_رایگان#  به سایت فیلمگردی سر بزنید و از تماشای انیمیشن های ما لذت ببرید

محتوایماسالم#

اینترنتمانیمبهاست#

کارتونایمارایگانه#