2777
2789
عنوان

شوهر کینه ابم

160 بازدید | 5 پست

شوهرم با باجناقش قهره به روابط من و خواهرم نداشت که ما همو خونه مامانم ببینیم شوهر خواهرم ، نمیزاره خواهرم شوهر منو ببینه و‌گفته اگه اونجا بودی اومذ بیا بیزون خواهر منم از ترس اینکه شوهرش به خاطر دیدن شوهر من مانع دیدن من و‌ بچه ام نشه هر باز فهمیدم شوهرم داره میاد میره خونش که روبه رو نشه بهش مبگم یه سلام کن برو به شوهرت نگو میگه هر بار میرم بعد دیدن تو خونه انقدر قسم میخوره که شوهرتو‌دیدم یا نه که نمیتونم دروغ بگم چون خواهرم بارداره نمیخواستم شوهرم بفهمه شوهرش این رفتارارو‌میکنه که بعدا شوهرم بچه خواهرم اومذ بزاره برم خونه خواهرم بچه اشو ببینم اون یاد نگیره این رفتارو ، ولی تازگی هر باز زنگ زده بیاد خونه مامانم خواهرمم اونجا بوده بلاغاصله رفته فهمیده خواهرم مخصوصا میره به اون سلام نکنه و با خواهرم لج شده خیلی خواهرمو دوست داشت ولی از وفتی فهمیده از خواهرم بدش اومده و مبگه حق نداری خواهرتو ببینی و ما دوشنبه ها همو میدیدیم نمیزاره برم خونه مامانم منم با شوهرم دعوام شد و همه حرفی بهم زدیم ما یا هم دوست بوذیم به من میگه تو اگه دختر خوبی بودی با من دوست نمیشدی تو عصبانیت از دهنم پرید گفتم زشتی خدایی قیافه اش زشت نیست قشنگه تو عصبانیت گفتم تو‌جواب بهم گفت نباید میگرفتمت چون بات دوست بودم و دختر خوبی نیستی در حالیکه من قبل شوهرم با هیچکی دوست نبودم و اولین و اخرین دوست پسرم بوذ و‌ نجابتم برام مهم بود از ابنکه گفتم زشتی ناراحت شده و گفت از این به بعد جلو حودت با همه میپرم تا ببینی کی زشته خلاصه همه حرفی بهم زدیم و کینه اش هم نسبت به خواهرم و‌شوهرس بیشتر شد و گفت خونه مادرتم دیگه نمیزارم بری اعصابم خیلی خورد شد کلا ۵ ماهه زایمان کردم سر دعواش با باجناقش که اونم بعد زایمان من بود هر باز خواستم خواهرمو بیینیم یه ادا در اوزده و رسما مبخواد مانع دیدار ما دو‌تا خواهر بشه من و‌خواهرم همیشه خیلی بهم وابسته بوذیم و قهر اینا داره مارو از هم جدا میکته و من خیلی دارم اذیت میشم و همش اعصابم خورده و حتی دارم از این زندگی سرد میشم به من تو دعوا میگه من زشت نیستم تو زشتی با این شکم گنده ات که بعد زایمانت هنوز رو بدنت مونده خیلی دلم از حرفاش شکست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی جون یکم بیخیال باش اصلا نشون نده که ناراحتی از ندیدن خواهرت، تا زایمان کنه نشون بده که واست مهم نیس و اینا بگو نظر تو واسم مهمتره احترام‌میزارم و ...خلاصه بازبون خرش کن ! 

یه چن وقت مثلا یکی دوماه اینجوری باش بعدش سر یه موضوعی بگو من بخاطر تو دوماه خواهرم ندیدم حالا اگه تو هم واست مهمه کوتاه بیا و بدار یه سر کوتاه بهش بزنم و ....

بعدم خودت میدونی که بخاطر حرف بدی که تو بهش زدی اونم عمدا واسه که تلافی کنه بقیه حرفها رو زده پس به دل نگیر 

.