سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
اَللهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم مرسی که فرستادی دعا کن خوشبخت شم .. چه دعایی کنمت بهتر از این: خنده ات از ته دل ، گریه ات از سر شوق ، روزگارت همه شاد ،سفره ات رنگارنگ و تنی سالم و شاد ..... که بخندی همه عمر 🌺👌
ببین فعلا نگه دار ولی هرروز چک کن قیمتو با اولین کاهشی که پیدا کرد سریع برو بفروش منظورم از سریع همون روزه.یعنی صبح قیمت بگیر ظهر ببر بفروش
خدا جونم شکرت که منو دوباره مامان کردی امیدوارم همه خانوما حداقل یک بار طعم مادرشدن رو بچشن که ازهرشیرینی شیرین تره.🥰خداجوووووون ناشکری نمیکنما اما دوستدارم نی نی توشیمکم دخمل باشه.یه پسر تاج سر بهم دادی یه دختر قری فری هم میخوام بازم هرچی توبگی.دوستدارم هوارتا بوس بوس😘😘😘😘😘
اَللهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم مرسی که فرستادی دعا کن خوشبخت شم .. چه دعایی کنمت بهتر از این: خنده ات از ته دل ، گریه ات از سر شوق ، روزگارت همه شاد ،سفره ات رنگارنگ و تنی سالم و شاد ..... که بخندی همه عمر 🌺👌
اخه تا کجا دیگه میکفتن تا یک تومن میره دیگه آخرش ....الانم چیزی نمونده دیگه،؟؟؟چقدر شد بفروشم؟؟
همون تا یه تومن میره
یه تومن شد بفروش
اگه میتونی ریکس کنی نفروش
اخه نمی خوام ضرر کنم یک تومنم یک تومنه واقعا .....
ببینید کسی که غیب نمیدونه گلم ...
من الان بگم بفروش ولی یهو فردا قیمتش بره بالا یا بالعکس ، نمیشه قطعی چیزی رو گفت ولی با این وضعیت مملکت و دلار و این چیزا بنظرم طلا داره خودشو به یه تومن میرسونه و پایین نمیاد ...