2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

195 بازدید | 16 پست

خانمهای گل و باتجربه ممنون میشم اگر راهنمایی کنید، امروز صبح بی بی چکم مثبت شد یعنی اول ک زدم هیچ خطی نیافتد یکم ک زمان گذشت دوتا خط یکسان افتاد یعنی یکی پررنگ یکی کم رنگ نبود امروز عصر هم رفتم آزمایش خون اما فردا عصر نتیجه اش میاد ممکنه نتیجه منفی باشه و بارداری هم در کار نباشه؟ ۸ روز از موعد پریودیم گذشته و ترشحاتم زیاد شده 

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه گلم❤🌹

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.

اگه دوتا خط واضح باشه به احتمال زیاد بارداری

ولی اگه هاله باشه شاید کاذب باشه

انشالله که مامان شدی

دخترم معجزه حضرت زهرا س برای سلامتیش یه صلوات مهمونم کنید ممنون🙏❣️اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم❣️

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 

چقدر دیر 

تا فردا چطور طاقت میاری

ان شاءالله مثبته نی نی سالم وصالح 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
اگه دوتا خط واضح باشه به احتمال زیاد بارداری ولی اگه هاله باشه شاید کاذب باشه انشالله که مامان شدی

ممنونم عزیزم 

چقدر دیر  تا فردا چطور طاقت میاری ان شاءالله مثبته نی نی سالم وصالح

آره منم تعجب کردم اینقدر دیر میدن

مبارکه گلم❤🌹

ممنونم گل خانم🌹🌹🌹

ممنونم گل خانم🌹🌹🌹

خواهش میکنم عزیزم❤🌹

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.
مبارکه کاذب کم پیش میاد

مرسی عزیزم چ خوب شما جواب دادین داشتم داستان گلچهره اتون رو میخوندم ک گمتون کردم 

❤️❤️❤️