shabgharib مدیر استارتر عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 6267 عنوان بچه ها کسی کانادا با pr رفته؟ 155 بازدید | 4 پست سنتون چند بوده .چطور اقدام کردین. خانوادگی رفتین یا مجردی؟فرصت شغلی داشتین؟ امتیازاتون چطور بوده؟ عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰ هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵. وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰ 1399/04/22 | 00:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سحرنازsaharnaaz عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 589 خواهر من دو سه روز پیش رفت. اما PR نداره. تحصیلی رفته. پیش برادرم. ایشونم 5 سال پیش با ویزای مهاجرتی رفته و اقامت گرفته
shabgharib مدیر استارتر عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 6267 خواهر من دو سه روز پیش رفت. اما PR نداره. تحصیلی رفته. پیش برادرم. ایشونم 5 سال پیش با ویزای مهاجرتی ... سلام. مرسی که جواب دادی. میتونم بپرسم شرایط برادرت چطر بوده. البته فکر کنم سه سال پیش شیه سری قوانین عوض شده. ولی باز هم اگر بگی ممنون میشم.و خواهرت در چه مقطعی ویزا گرفته؟ بهش فاند دادن؟ مجرد بوده؟ عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰ هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵. وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰