ربطی نداره نه این نه بقیه چیزایی که میگن من تمام علایم جنین پسر را داشتم ولی سونو آنومالی رفتم دختر بود تازه برای اینکه یه دختر دارم و این بچه به امید خدا پسر بشه یکسال رژیم پسر دار شدن گرفتیم و روز تخمک گذاری فقط اقدام کردیم و جوش شیرین داخل واژن میزدم و نذر اسم و خواهش از خدا و ائمه ولی نمیدونم چرا صلاح نبود الانم شب و روز دعا میکنم خدا برام معجزه کنه دلم خیلی خیلی پسر سالم و صالح با آینده و سرنوشتی نیکو میخواد
ربطی نداره نه این نه بقیه چیزایی که میگن من تمام علایم جنین پسر را داشتم ولی سونو آنومالی رفتم دختر ...
دوستان من الان دو تا دختر دارم باور کنید خیلی دو تا دختر خوبه.خیلی مونس و همدم هم میشن.کاری به حرف مردم نداشته باشید مردم همیشه حرف میزنند.دو تا خواهر خیلی برای هم خوبه.بنظر من انومالی ۹۹ درصد دقیق هست و خیلی خیلی کم پیش میاد که کسی رو اشتباه بگن.اگه منتظر باشید عوض بشه فقط ضربه روحی به خودتون میزنید چون چنین چیزی یک در هزار هست.ولی دو تا دختر عالیه.منم عین شما بودم برای بچه دومم همه علائم هام پسر بود همه اقوام و توی مطب همه می گفتن بچه پسره دکتر اشتباه میکنه و...ولی من خودم عاشق این بودم و هستم که دو تا بچه ام با هم دو خواهر مونس و رفیق بشن.و خدا رو شکر الان راضی ام.منتطر عوض شدن جنسیت نباشید چون فقط باعث ناراحتی خودتون میشه.لذت ببرید از اینکه دخترتون خواهر داره