2777
2789
عنوان

ساب کوریونیک

3617 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من 6هفته و3روزمه، از هفته پنجم لک قهوه‌ای روشن داشتم ولی چند روزه لک قهوه ای تیره دارم جوری که پد میزارم و خیلی عذر میخوام همراه ادرار خون خشک شده یا لخته های اندازه عدس و لوبیا گاهی ازم خارج میشه خیلی نگرانم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توی سونو نوشته هماتوم ساب کریونیک؟

منم داشتم اوایل،دکتر گفت یا باید جذب بشه یا به صورت لک و لخته دفع بشه شیاف پرژسترون داد بهم تا دو هفته.ولی باید مواظب باشی اگر تبدیل به خونریزی زیاد بشه احتمال سقط خیلی بالاست طوری که دکتر بهم گفت خودت رو برسون بیمارستان البته من دو ماهم بود 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی سونو نوشته هماتوم ساب کریونیک؟ منم داشتم اوایل،دکتر گفت یا باید جذب بشه یا به صورت لک و لخته دف ...

خونش تازه نیس بصورت خشک شده و قهوه‌ای هست روزی دوتا شیاف استفاده میکنم و استراحت مطلق هستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نوشته ساب کوریونیک به صورتpatchy

همون لخته ی خونی هست داخل رحم.دکتر نرفتی؟

باید حتما شیاف استفاده کنی و نزدیکی هم ممنوعه تا سونو بعدی، کار سنگین هم نباید انجام بدی پیاده روی هم ممنوع ....

خونش تازه نیس بصورت خشک شده و قهوه‌ای هست روزی دوتا شیاف استفاده میکنم و استراحت مطلق هستم

بهتر میشی نگران نباش ،منم خوب شدم 

همون لخته ی خونی هست داخل رحم.دکتر نرفتی؟ باید حتما شیاف استفاده کنی و نزدیکی هم ممنوعه تا سونو بعد ...

چرا عزیزم رفتم دکتر گفت فقط استراحت و هر دوازده ساعت شیاف منم همش دراز کشیدم فقط واسه سرویس بلند میشم اونم فرنگی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهتر میشی نگران نباش ،منم خوب شدم 

انشاالله. خیلی نگرانم چون پارسال یه بارداری پوچ داشتم که تهش هم با قرص سقط نشد کورتاژ کردم. الان میترسم میگم حالا که قلب داره نکنه همراه این لخته ها سقط بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام. شما هماتومت خوب شد؟

امروز رفتم سونو ان تی گفت هماتوم ساب کوریونیک داری. رفتم پیش دکترم خیلی نگرانم کرد و گفت خیلی خطرناکه. از موقعی که اومدم خونه همش استرس دارم و ناراحتم. بعد چند سال با عمل باردار شدم حالا هم این هماتوم پیداش شده.

میشه برام دعا کنین خدا بهم نگاه کنه؟
سلام. شما هماتومت خوب شد؟ امروز رفتم سونو ان تی گفت هماتوم ساب کوریونیک داری. رفتم پیش دکترم خیلی ن ...

سلام آره خداروشکر هماتوم من دفع شد با همون خون آبه ها و لخته های خون خشک شده. دکتر منم اسراحت مطلق داده بود بهم خیلی نگران بودم ولی اصلا استرس نداشته باش اگر خدا نخواد چیزی نمیشه. حتی الانم استرس دارم میگم چرا تکوناش رو حس نمیکنم هرروز. هر دوره ای استرس و نگرانی داره فقط بگو خدایا میسپارمش به خودت

1
5
10
15
20
25
30
35
40