2789
عنوان

صورتم😳

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 39 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یکسال پیش25کیلولاغرشدم ولی باردارشدم برگشت.روغن خراطین دارم باهم قاطی کنم؟چه جوری بزنم؟

چ خوب کم میکنی ماشالله من روغن خراطین ک دارم خودش توش روغن کنجد داش همون خراطین خالیم خوبه قبلش سه دقیقه لپاتو ماساژ بده بعد روغن بزن سه دقیقه دوباره ماساژ بده بذار باش تا جذب شه روزی یک بار

اب روزی هشت لیوان میخورم.جواب میده ماسک؟

بله جواب میده باعث سفت شدن و پر شدن صورت میشه 

من تا حالا ندیدم کسی که از  من بالاتره پشت سرم چیزی بگه !!!!!            گرفتید چیشد؟

میگن صبحا  ژله بخوری صورتت پر میشه و جلو لاغری صورت میگیره

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤
اره حتما مواظب باش اصل باش. البته من از یه پزشک طب سنتی گرفتم . تاثیری نداشت واسم. شاید اونی که شم ...

من‌ از عطاری گرفتم فعلا ک چیزی نشده سفده تخم مرغ و گلاب البته جدا جدا بذار رو صورتت خوبه واس منافذ

روزی هشت لیوان میخورم

بکن 10 تا    

ببین پسرا صورت لاغر دوست دارناااااااااااا 

من عاشق گیم  و حیوانات هستم. ارزو دارم همه خوشبخت شن و من هم با یک انسان باشم نه فقط با کسی باشم  شکل انسانه