2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یک بار عضو شدم از بچه های نی نی سایتی بودن هر چهار روز یکبار یکی میگفت سلام مدیر گروه میگفت سلام. ...

نه ما برنامه روزانه داریم الان برات میفرستم چیا داریم 

هرشب برنامه فردا رو با خانوما تو گروه میزاریم کتاب گوش میدیم تبادل اطلاعات داریم 

زبان یاد میگیریم 

قراره هنر تاج سازی هم بزارم 

البته یه سوپرایزه که بچه های گروه نمیدونن فقط نینی سایتی ها که اومدن میدونن

من یک بار عضو شدم از بچه های نی نی سایتی بودن هر چهار روز یکبار یکی میگفت سلام مدیر گروه میگفت سلام. ...

سلام به روی ماهتون🌝
با افزایش عضو های گروه در گوشی زنانه لازم دونستم یسری چیز هارو توضیح بدم
✅خوشگلا ما صبحا برنامه ورزشی و کارای خونه و ماسک
خلاصه انرژی گرفتن برای کل روز برای رقم زدن یه روز عاااالی برنامه صبحارو از دست ندین یوقت خواب نمونینااااا😱✅

دوستان اینجا یه دورهمی زنانست🌈
✅#اموزش #زبان داریم از تاریخ ۴/۱۴شروع شده
روزهای زوج ساعت ۲رفع اشکال تا ۳ از ۳ به بعد پی وی دیگه بهتراز این تو این کرونایی لازم نیست کلاس زبان برین🤔✅

🤰🤱👩‍👧‍👦#شنبه ها مبحث فرزند پروری تو این زمینه از تجربیات هم غافل نشین 👩‍👧‍👦

#یکشنبه ها 💰چالش پس انداز  از اونجایی که هر خانوم موفقی پس انداز داره یکشنبه ها عصر به بررسی این موضوع و انگیزه گرفتن از هم دیگه 💰
#دوشنبه ها 🍱🍝🍜اینجا اموزش غذا داریم و از هم فوت فن غذا و کیک دسر رو یاد میگیریم 🥙🌮🥘

#سه شنبه ها 🧼🧽🖼اینجا ایده نظافت خونه و دکوراسیون چیدمان گل ارایی و خوشگل موشگل کردن خونمون رو داریم🏡💒

#چهارشنبه ها💅💃این روز دیگه مال خودمونه😍خودارایی معرفی لوسیون چه جوری ب خودمون برسیم و لوند باشیم  خلاااصه که میخوایم ملکه خونه خودمون شدن رو کنار هم یاد بگیرم 💋💄
#پنجشنبه ها👩‍❤️‍💋‍👨و اما پنجشنبه ها تکنیک همسر داری تو این روز قراره از تجربه های هم استفاده کنیم برای دلبری از اقای خونه طرز رفتارمون رو اصلاح کنیم تا زندگی شادتر و باعشق تری داشته باشیم💍👑
#جمعه ها هم در خدمت خانواده 👨‍👩‍👧‍👦و فیلم دیدنو🎞و سر زدن به پدرمادرمونه 🧓👵و مهمون بازی (بعد کرونا)😁

خب

حالا زشت نیست همه کار کردیم و کتاب نخوندیم
😥😥😥😥😥😥😥😥
نه دیگه فکر اونجاشم کردیم 😃
از اون دسته کتابهای پرفروش و عالی📚
تازه صوتیشم براتون میزاریم که راحت باشین🎧

قراره شب شعرم بزاریم مایه خجالته اول برای خودم ایرانی هستمو هیچی از حافظو سعدی مولوی و سهراب سپهری و پروین اعتصامی بلد نباشم😢
🌹هنر داریم دلبرانه😍😍😍😍
ب مناسبت ۵۰۰ تایی شدنمون فقط نزارین بیافته😉
منتطر خبرای خوب باشین که در راهه.............

@dargoshyhayzanoneh
عزیزدلم زن تو زندگی عین منشور میمونه نور بهش میدن🌞
رنگین کمان تحویل میده🌈
تو رو اینطور خدا خلق کرده گلم خودتو دست کم نگیر
@dargoshyhayzanoneh

کامل و جامع خدمت شما