2777
2789
عنوان

ترک پوستی

2366 بازدید | 18 پست

خانما من بخاطر لاغری ترک پوستی زدم ۱۸،سالمه دوست ندارم ترک داشته باشم هنوز جونم ازدواج نکردم خب یکم رشته ت بدن ی دختر ترک پوستی باشه چی کار کنم؟

دیوانه سالم
من یه دخترم ترک پوستی دارم..باید اول باهاشون کنار بیای..بعدم میگن بایو اویل خوبه

وای من بدم میاد ترک دارم خجالت میکشم ت مراسم ها حالا خوبه همیشه قد لباس هام زیر زانو هستش من پشت زانوم و یکم پهلو‌ترک زده 

دیوانه سالم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام امیدوارم خوب باشید 

من تجربه خودم و درباره ترک پوستی دوست داشتم بهتون بگم چون خیلی تحقیق کردم و خیلی روی اعصابم بود ولی الان حس میکنم خیلی بهتر شده .

من چندجا دیدم زدن ژل آلوئه ورا و روغن کندر و خیلی چیزهای دیگه.

اول خود برگ آلوئه ورا رو خریدم و استفاده کردم تغییر خاصی حس نکردم شاید خیلی طولانیتر باید استفاده میکردم.

رفتم سراغ روغن کندر که به زور دیجی کالا دیدم داره خریدم یه دونه توی شیشه کوچیک خریدم گفتم تست کنم اگر خوب بود باز بخرم.

جالبه تقریبا شاید یک هفته هر روز زدم فقط میریختم کف دستم و میمالیدم هرجا ترک داشتم.

اونم نه اینکه طولانی ماساژ بدم در حد اینکه کرم میزنم به دستم مثلا.

اما تاثیرش و حس کردم دقیقا کشاله رانم از داخل ترکهاش قرمز رنگ بود که قرمزیش از بین رفت.

روی ران پام از بالا داشتم که خیلی عجیب بود برام کمرنگ شده و خطوطش نازکتر شده و کمتر پیداست.

روی ب.ا.س.ن.م هم زدم که هم کمرنگتر شده هم نازکتر شده و کلا پوستهای همون نقاط بدنم چون ترکها کمتر مشخصه و کمی جمع شده خیلی بهتر شده قبلا اصلا نمیخواستم خودم و نگاه کنم الان خیلی حس بهتری دارم البته الان دیگه 1ماه شده که هر روز میزنم.

حتی ترکهای ب.ا.س.ن من برای نوجوانی بودن ولی فکر میکنم خیلی بهتر شده چون ظاهرا جای لک و جوش و آکنه هم از بین میبره برای همین از قبل هم ب.ا.س.ن من جوش زده بود جاش مونده بود الان پوستش خیلی خوب شده .

حتی پوشت ب.ا.س.ن.م دون دون میشد گاهی جوش زیرپوستی میزد الان کاملا یکدست شده پوستش.

من واقعا تاثیر خوبی از روغن کندر دیدم و حتما طول دوره که میگن سه ماه و تموم میکنم چون زنگ هم زدم برای لیزر گفت هر جلسه بستگی به ترک پوستی و تعدادش قیمتش فرق داره حداقل از 800تومن و هر بار 10درصد بهبود.

راستش من الان اگر با ادامه این روند بهتر بشم سراغ لیزر نمیرم.

ترک پوستمم تقریبا 10سال بود داشتم و برای ران پا و داخل کشاله از زمان بارداری مونده بود ولی جالب بود که الان خیلی بهتره.

حالا یجا خوندم که 3ماه کندر و بزنید بعدش 1 ماه آلوئه ورا بزنید باید ببینم چی میشه.

امیدوارم شما هم مثل من نتیجه ببینید.

سلام امیدوارم خوب باشید  من تجربه خودم و درباره ترک پوستی دوست داشتم بهتون بگم چون خیلی تحقیق ...

من روی بازوهام ترک داره به نظرشما خوب میشه ؟خیلییییییی بده اصلا خجالت میکشم لباسای باز بپوشم

سلام امیدوارم خوب باشید  من تجربه خودم و درباره ترک پوستی دوست داشتم بهتون بگم چون خیلی تحقیق ...

سلام عزیزم الان چند ماه گذشته کامل ترک هات خوب شد؟!😃

ازین کاربری دو نفر استفاده می کنند،لطفا درخاست دوستی ندید🌷
وای من بدم میاد ترک دارم خجالت میکشم ت مراسم ها حالا خوبه همیشه قد لباس هام زیر زانو هستش من پشت زان ...

میتونم بهتون کمک کنم درمانش کنید به واتساپ این شماره پیام بدین09396270101

وای من بدم میاد ترک دارم خجالت میکشم ت مراسم ها حالا خوبه همیشه قد لباس هام زیر زانو هستش من پشت زان ...

سلام میتونم بهتون کمک کنم درمانش کنید به واتساپ این شماره پیام بدین ۰۹۳۹۶۲۷۰۱۰۱