2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=] قبل از اینکه بگی رفتن دارن صافم میکنن😂جدیدا دارم به این نتیجه میرسم اسم این بخش تبادل نظر نیست تحمی ... [/QUOTE]

😂😂😂😂من هیچ وقت کسیو صاف نکردم فقط کنارش راه رفتم هی نظرمو گفتم که اخرش یا اون چک مالم کنه یا من اونو

نه والا نیستم وگرنه منم الان اه اه میکردم😂😂😂

🤣🤣🤣درکل من حیوونارو دوس دارم ولی فقط یچیز و نتونسم کنار بیام ادرارو مدفوعشون رو بچه های کوچیک که خودشون‌نمیتونن برن دسشویی هم این مشکل دارم

لطفا افراد بی ادب و عقده ای و خشکِ مذهب ریپلی نکنن ! باتشکر کاربر تعلیق شده😒👍🏻
علت نجاستش چی هست؟  میشه توضیح بدی

گلم من دینم اسلامه و طبق دینم عمل میکنم و اعتقاد دارم که سگ نجسه

از طرفی خود سگ ویژگی هایی داره که باعث ضرر و اسیب میشه ک نگه نداشتنش بهتره تو پست های قبل گفتم

نجاست چیزی دلیل بر بد بودنش نیست خونی که توی بدنمون هست هم اگه بیرون از بدن بیاد نجسه

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
[QUOTE=] قبل از اینکه بگی رفتن دارن صافم میکنن😂جدیدا دارم به این نتیجه میرسم اسم این بخش تبادل نظر ...

😁😁واااا خب نظرا باهم فرق داره و تا وقتی توهین نشه قابل احترامه

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>>