2777
2789
عنوان

عفونت ادراری

559 بازدید | 35 پست

سلام دوستان من هفته 12هستم تکرار ادرار شدید وسوزش دارم میشه سفکسیم بخورم مشکلی پیش نمیاد برای بچه ؟؟

هفته هشتم عفونت داشتم که دکتر برام سفکسیم 400 داد

خوب شدم الان باز بخورم ضرری نداره؟؟

ابم زیاد نمیتونم بخورم ببخشید همش بالا میارم😞 

تیکر تولد یک سالگی پسرم💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ بزن بپرس ازش تاپیک عفونت ادراری منم تازه گداشتم بخون

چنتا راهکار خوب دادن ملت من خودم میخام دمندش گل ختمی بنفش بخورم گفتن خوبه زود خوب میکنه

دنیا هم بگیرم باز همسرم تنها افتخار زندگیمه😍

گل ختمی بخور تاثیرش عااااااالیه فک کنم عوارضشم کمتر باشع

روزی یکبار گل ختمی رو صاف کن بریز تو آب ولرم بزار ده دقیقه بمونه میل کن

بعد سه روز کامل خوب میشی

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

واسه بالا اوردنت قرص دیمیترون بخور 

واسه عفونت هم علاوه بر سفیکسیم آب زیاد بخور هر ساعت دو لیوان تونستی بخور خوب میشی

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
همشون پولکین بخدا جواب نمیده حتما باید برم مطبش 

ببین نرم افزار یک زن رو نصب کن اونجا دکترای انلاین هست ۳تومن شارژ میکنی سوالتو میمرسی با ویس جوابتو میدن کلا نرم افزار خوبیه من ک سوالامو اونجا مبکنم مردمم هستن کمک کنن

دنیا هم بگیرم باز همسرم تنها افتخار زندگیمه😍
اره بخور ولی اب باید همش بخوری تو بارادی خصوصا ک عفونتم داری اب میوه اب سیب اینا بخور  یا چا ...

هیچی نمیتونم بخورم دهنم مزه بدی میده تلخ تلخه😢

تیکر تولد یک سالگی پسرم💙
گل ختمی بخور تاثیرش عااااااالیه فک کنم عوارضشم کمتر باشع روزی یکبار گل ختمی رو صاف کن بریز تو آب ول ...

برای بارداری ضرر نداره ؟؟

تیکر تولد یک سالگی پسرم💙
واسه بالا اوردنت قرص دیمیترون بخور  واسه عفونت هم علاوه بر سفیکسیم آب زیاد بخور هر ساعت دو لیو ...

میخورم دیمترون اگهاون نباشه که هیچی فقط بالا میارم پوستمم خیلی خشک شده فکر کنم عفونتم بیشتر بخاطر کم ابی باشه ولی چیکار کنم ابم نمیتونم بخورم

تیکر تولد یک سالگی پسرم💙