2777
2789
یعنی فقط میگم خدایا اصلا نشد هم هیچ فقط یه خواستگار درست حسابی برام بیاد آبروم رفت پیش خانوادم ... ه ...

عزیزم زیارت عاشورا به روش حق شناس بگیر 

ولی حتما باید شرایطشو رعایت کنی 

نماز شبم معجزه میکنی

خدا بزرگتر از دردای ماست رفیق❤
منم همه رفتن کاشکی بخت همه مجردا باز بشه

الهی امین💕

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم زیارت عاشورا به روش حق شناس بگیر  ولی حتما باید شرایطشو رعایت کنی  نماز شبم معجزه ...

اون پیچیده بود اصلا نمیدونم چجوریه 

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤

من ختم سوره حشر رو شروع کردم درجا شوهر کردم😅🤣

ختم سختیه البته یکم زیاده 

ولی رد خور نداره

روزی ۴۰ بار سوره ی حشر رو بخونی 

به مدت ۴۰ روز 

من صدام رو ضبط گرده بودم و سوره حشر رو در ۳ دقیقه خوندم  بعد هندزفری توگوشم بود و میخوند منم تکرار میکردم 

۴۰ بارش میشه ۲ ساعت 

حالا الانم برداشتم این ختم رو دارم انجام میدم هم کارامو میکنم هم ب بچم میرسم هم تکرار میکنم باهاش و علامت میزنم رو برگه 

روزی ۴۰ باره به مدت ۴۰ روز 

پری هم بودی ایرادی نداره 

فقط نمازاتو هم باید بخونی 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

میگن سوره یس هم خوبه ولی تو این شرایط کرونایی ازکجامیخواد خواستگاربیاد وقتی ماسک میزنیم منم 27سالمه تاحالا خواستگارنداشتم

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
چ بدبختیه خیلی بده

به خدا تازه میخواستم خودموخوشگل کنم یکی عاشقم شه حالا کرونا جلومو گرفته هی هععع 

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
لعنت ب کرونا سگ 

مرگ برنیرنگ تو کرونا

لعنت ب کرونا سگ 

😂😂😂 من بعد این همه سااااال از یکی خوشم اومده طرف خبر نداره... دقیقا کرونا اومد دهنمون بست.... البته فرقی هم نمیکرد من اخلاقام خیلی خشک و جدیه 😩

بچه ها من چی بگم متولد ۶۱ هستم هنوز مجرد دیگه تو فامیل دختره مجرد نیست به غیر از من

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
من ختم سوره حشر رو شروع کردم درجا شوهر کردم😅🤣 ختم سختیه البته یکم زیاده  ولی رد خور ندار ...

این خیلی سخته چند تا ایه هست؟

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
بچه ها من چی بگم متولد ۶۱ هستم هنوز مجرد دیگه تو فامیل دختره مجرد نیست به غیر از من

عزیزم منم مثل توام ، خدا یه بخت خیلی خوب نصیبمون می‌کنه به امید حق

ترس من از مردن دیدن دوباره ی آدمایه این دنیاست