2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیییییچوقت به بچه فکر نمیکنم کلی میگم 

هیییبیچوقت نه خودم نه همسرم 

همین ۱بسه

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉

بچهاهمینن دیگه 

کسی که تصمیم میگیره بچه بیاره باید این چیزاشم درنظربگیره حق شکایت ندارن پدرمادرا چون تصمیم خودشون بوده موقعی ک بچه آوردن خب خیلی ذوق داشتن الان چیشده پس 

عزیزم شکایت نکن از اذیت بچت دورازجونت اگه نازا بودی خوب بود؟قدرداشتت روبدون

از لجبازی حرف گوش نکردن لوس بودن زور گفتن پیله کردن .بازم بگم یعنی همه ناراحتن واسم همه میگن خدا صبر ...

بچه ها محصول تربیت خودتون هستن

به جای این کارها مسئولیت پذیر باشید و حداقل بچه رو ببرید پیش روانشناس کودک 

دانشجو و متاهل
بچهاهمینن دیگه  کسی که تصمیم میگیره بچه بیاره باید این چیزاشم درنظربگیره حق شکایت ندارن پدرماد ...

به قران خیلی اذیتم میکنم .مثلا خونه مامانم بودم شوهرمم مسافرت کاری اینقدر اذیت کرد اژانس گرفتم اومدم

عزیزم گوش کن

سعی کن اخلاقشو اصلاح کنی نه با دعوا و جر و بحث.

با جایزه و محبت...بچه ها تو این سن خیلی لجباز بودن مامان من خودش از دستم عاجز بود

باهاش صحبت کن و بهش بگو اگه قول بدی ۳ روز خوب باشی  بهت جایزه میدم

کم کم این زمانو به یک هفته و دوهفته برسون و سر قولت باش و بهش جایزه بده اگه خوب عمل کرد

این روش ج میده

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

پسرعمه منم خیلی زور میگه

با اینکع تقصیر خودشه همش میگه تو گفتی تو کردی

پافشاریم داره رو حرفاش

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
عزیزم گوش کن سعی کن اخلاقشو اصلاح کنی نه با دعوا و جر و بحث. با جایزه و محبت...بچه ها تو این سن خی ...

اینقدر این رفتار انجام دادم .من میگم زیادی هر چی خواسته در اختیارش بوده .باباشم خیلی گوش میده بهس

به قران خیلی اذیتم میکنم .مثلا خونه مامانم بودم شوهرمم مسافرت کاری اینقدر اذیت کرد اژانس گرفتم اومدم

والا همه بچها همینطورن بزرگترکه بشه درست میشه 

هنوز دوتاپسر باهم نداشتی که بدونی اذیت یعنی چی من ندارم ولی مال بقیه رومیبینم کلا باید ساخت اینکه دعواش کنی وهی بگی نکن بدتراذیت میکنه 

اینقدر این رفتار انجام دادم .من میگم زیادی هر چی خواسته در اختیارش بوده .باباشم خیلی گوش میده بهس

خب اشتباهه

یه مدت  چیزی ک میخواد براش نخرید.اما سر قولتون باشید و جایزه هاش سروقت باشه

امیدوارم جواب بده پسرعمه من با این روش تا حدودی بهتر شده