2821
2789
عنوان

خواستگاری😶

438 بازدید | 23 پست

سلام

یکم استرس گرفتم اخه قراره با مامانو برادرم بریم خواستگاری من تاحالا نرفتم نمیدونم باید چه رفتاری داشته باشم.

چه شکلی برم😂

باید چجوری برم؟‌!

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           

وای خوش به حالت منم می خوام😁

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وای خوش به حالت منم می خوام😁

تاحالا رفتی؟ من نمیخوام برم

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           

کرونا

کرونا

کرونا

ماسک بزن

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
شیک و ساده با یه لبخند تو هیچی نگو بزرگترا حرفارو میزنن 

خوب نرم بهتر نیس؟

کرونا کرونا کرونا ماسک بزن

چندین سال کرونا رو داریم مردم که نمیتونن دست رو دست بزارن و زندگیشونو لنگ کنن

اسم کاربری من یه کلمه آلمانی هست به معنی گنج من عزیز من یه چیزی تو مایه های عشقم.
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز