2777
2789
عنوان

بیقراری

239 بازدید | 7 پست

دوستان گلم سلام

دخترم چند روز دیگه یازده کاهش پر میشه

دیشب تا صبح تو خواب بیقرار بود

از صبح تا ظهر کمی آبریزش بینی و عطسه داشت

البته عطسه اش خیلی کم بود

از ظهر به بعد بی‌قراری و آبریزش بینیش شدت گرفته

صبح سرلاک و شیر خشکش رو خورد

اما ظهر میلی به خوردن سوپ نداشت

یه مقدار شیر خورد 

الان به سختی خوابوندمش که تو خواب اون حس گرفتگی بینی و آبریزش اذیتش می‌کنه

حالا نمی‌دونم این علائم به خاطر دندونه......

یا دور از جون حکایت از سرماخوردگی داره.....

تو این ایام بیماری کرونا وحشت دارم بچه مو ببرم بیرون......

چون خیلی ضعیف و ظریفه 😭😭😭

عزیزم پسر منم همسن دختر تون هست ,و چند وقتی بود که بی قرار بود شبها,تا اینکه دو سه شب پیش نصف شب شدید تب کرد جوری که حتی با شیاف هم نتونستیم پایین بیاریم بردیم کلینیک (ساعت ۳ شب)گفت گوشش عفونت داره و دارو و امپول(برا پایین اوردن تبش)که حالش خوب شد تا اینکه فرداش ظهر یهو در عرض چند دیقه تبش شد ۳۹.۳ بدو بردیم باز ,کلی شیاف و دارو تا اینکه از دکتر خودش وقت گرفتم اونم تشخیص عفونت گوش داد,,,الان بهتره ,خیلی کم آبریزش بینی داره خیلییی کم ها...

نترس ببر دکتر که گوش هاشو چک کنن ,چون منم از پسرم گرفتم الان گوشان درد میکنه ,حتما اینم درد داشته نتونسته بگه,,,ببر گوش هاشو چک کنن این ویروس سرماخوردگی جدیده ظاهرا 

دیر متوجه بشی تب میکنه خدایی نکرده 

با لطف خدا و کمک دوستانی مثل شما وزن هدفم ۶۴  وزن فعلی:۶۹ و قدم :۱۷۰

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم پسر منم همسن دختر تون هست ,و چند وقتی بود که بی قرار بود شبها,تا اینکه دو سه شب پیش نصف شب شدی ...

اتفاقا با دست گوش سمت راست رو میکشید البته یکی دو روز قبل.......

الان پسرتون خوب شده؟

اتفاقا با دست گوش سمت راست رو میکشید البته یکی دو روز قبل....... الان پسرتون خوب شده؟

دقیقا پس منم اینجوری بود 

بله الان بهتره و دیگه تب نداره 

حتما امروز ببر دکتر خدایی نکرده نصف شب تب میکنه خطرناک میشه

من شانسی بیدار شدم و دیدم طفلی داره از تب میسوزه

البته پسر منم دو سه روز بود کم اشتها شده بود که دکتر گفت بخاطر وجود عفونت توی بدنش هست,

عزیزم شرمنده اینکه میگم حتما ببر دکتر نمیخوام بترسونمت ها,خودم از تبش خیلی ترسیدم میگم یعنی کوچولوی شما تب نکنه

البته پسر منم دو سه روز بود کم اشتها شده بود که دکتر گفت بخاطر وجود عفونت توی بدنش هست, عزیزم شرمند ...

با نظرتون کاملاً موافقم......

حتما دکتر میبرم....

چون یکماه دیگه واکسن یک‌سالگی باید بزنه......

دوست دارم حالش خوب خوب باشه خدایی نکرده تا زمان واکسن،  بیماری در بدنش باقی نمونه

امیدوارم که همه کوچولوها تنشون سلامت باشه....🙏

واقعاً تو شرایط فعلی مراقبت از بچه ها باید خیلی جدی تر از قبل باشه.......

از لحظه بی‌قراری دخترم تا الان همش استرس اینو دارم خدایی نکرده این ویروس منحوس رو نگرفته باشه😭😭😭

فقط دلم خوش به اینکه تا الان همه جوره مراقبت کردم، تمام پروتکل ها بهداشتی رو رعایت کردم....

خودم ....خودمو دلداری میدم با این حرفها...😔😔

انشاالله که هیچکس درگیر بیماری نشه به خصوص بچه ها🙏

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز