2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

92 بازدید | 16 پست

راستشو بخاین دیروز بچه هامو بردم تفریح و شب ک اومدیم دخترم ک ۱۳ سالشه رفت تا دوش بگیره تو حموم..بعدش دیدم اصلا شام نخورد و خابید منم زیاد پیگیر نشدم

تا امروز صبح ک اومد صدام کرد تو اتاق و وقتی رفتم شروع کرد به گریه و گفت دیشب که رفتم حمام قسمت پایین تنمه مو شستم (فک کنم داخلشو) بعد دیدم ازش یکم خون اومده گریه میگرد و میترسید که چی شده حتی میگفت قبلا ک شستم انگار ی استخونی بوده(ب گفته خودش) که الان نیس...دیگه بماند که بهش چیا گفتم و خیلی نصیحتش کردم اما بعد اینکه خودم وارسی کردم ظاهرا چیزی نبود......توروخدا بهم بگین یعنی پرده اش آسیب دیده؟اما خونش هم همون لحظه بوده و بعد تما شده....تورو خدا کمکم کنید نمیدونم چیکار کنم

خب ببرش دکتر اینجا اخه کی می تونه کمک کنه عزیزم

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم شاید ی ماما باشه که کمکم کنه خیلی میترسم اتفاقی براش افتاد باشه

ماما هم باید باز معاینه کنه خب 

اصلا بفرض چیزی هم شده باشه این دیگه مرگ و زندگی نیست که عزیزم بخودت و اون بچه استرس نده این چیزا واقعا ارزش اعصاب خوردی نداره

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

و بعدش شما خودتون زنید میدونید با شستن ی پایین تنه پرده به این راحتی ها پاره نمیشه لطفا لطفا خیلی هوای گل دخترتون داشته باشید بزارید قوت قلبش شما باشید راز دارش شما باشید وقتی بهتون حرف میزنه فکر کنه رفیقشین تا مادر بازم ببخشید این و گفتم چون خودم تجربه داشتم به مادرم گفتم من و برد دکتر کلی بهم قوت قلب داد خداروشکر هم هیچی نبود و سالم بودم از اون به بعد همه چیز و فقط به مادرم گفتم و الانم که ازدواج کردم فقط به اون میگم

ماما هم باید باز معاینه کنه خب  اصلا بفرض چیزی هم شده باشه این دیگه مرگ و زندگی نیست که عزیزم ...

عزیزم ما تو ی شهر کوچیکیم اگر زبونم لال اتفاقی هم افتاده باشه فردا روز ک بره خونه خودش و بفهمن تا عمر داره آبرو نمیمونه برامون

عزیزم ما تو ی شهر کوچیکیم اگر زبونم لال اتفاقی هم افتاده باشه فردا روز ک بره خونه خودش و بفهمن تا عم ...

هیچکس از اینده خبر نداره دختر تم خیلی کوچیکه حالا کو تا ازدواج