2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه به درد نمیخوره 

باید یکی دیگه بخری

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

عزیزم تو کی دیدی چیزی بشکنه نمایندگی عوض کنه. 

میبری اونجا نهایت برات تعمیر کنن که اونم پول میگیرن 

گارانتی و اینا همش الکیِ

واسه ما لباسشویی و یخچال اومدن نصب کردن پول گرفتن

[QUOTE=145360339]نه ! [/QUO آخه هنوز روشن نکرده بودیم افتاد شکست

داری میگی افتاددددد 

نمایندگی حتی عوض ک نمیکنه هیچ تازه تعمیرم نمیکنه شااااید پول زیادی بابت تعمیرش بگیره 

تااااازه اگه نمایندگیش گلدیران باشه 

اگه غیر گلدیران باشه ک اصلا جواب تلفن رو نمیدن 

[QUOTE=145360339]نه ! [/QUO آخه هنوز روشن نکرده بودیم افتاد شکست

شکستن هیچوقت جز موارد گارانتی نبوده هیچوقت 

وقتی به یه نفر که حالش بدتر از خودمه دلداری و امید به فردایی سبز میدم یاد این شعر میوفتم: "خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم" ای بابا..

بعدم ال ای دی ک بشکنه دیگه اصللااااااا درست نمیشه اطرفیانم ال ای دی هاشون تازه نیوفتاذع یچیزی خورده توش دیگه درست نشذ 

همکارم برد جایی ۵ تومن داد درست کرد ۲ ماه بعدش سوخت 

فروش یخچال ال جی - خرید یخچال ال جی

شپینو  مانند دیگر سایت های خرید و فروش اینترنتی معتبر دارای آگهی فروش یخچال ال جی و خرید یخچال ال جی می باشد.

پیشنهاد ما به شما برای فروش یخچال ال جی و خرید یخچال ال جی  با استفاده از اینترنت و سایت های معتبری چون شپینو  می باشد.

ما برای راحتی خیال شما و همچنین آگاهی شما در خرید یخچال ال جی ، به بیان ویژگی ها و امکانات این ها می پردازیم.

عزیزم تو کی دیدی چیزی بشکنه نمایندگی عوض کنه.  میبری اونجا نهایت برات تعمیر کنن که اونم پول می ...

نه بستگی داره حالا تلویزیون نمی دونم ولی من یخچال دوو خریدم سبد توش و آب سردکنم خراب شد نمایندگی دوو کرج برام دست کرد مثل روز اولش... من که راضی بودم از انتخاب تعمیر

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز