baraneee مدیر استارتر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 74 عنوان ترکیب رنگ خاکستری با دودی وزیتونی 672 بازدید | 6 پست دوستان کسی میدونه ترکیب رنگ خاکستری با دودی وزیتونی بدون دکلره چه جوری میشه؟ 1399/04/21 | 15:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baraneee مدیر استارتر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 74 یه چیز کدر و بدرنگ واقعا؟من همیشه زیتونی ودودی میذارم ولی بعد چندماه حس میکنم حالت قهوه ای میشه یه جورایی.میخواستم خاکستری هم باهاشون ترکیب کنم😔چه رنگی ترکیب کنم به نظرتون؟
khanome_s عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 422 واقعا؟من همیشه زیتونی ودودی میذارم ولی بعد چندماه حس میکنم حالت قهوه ای میشه یه جورایی. میخواستم خا ... این رنگا تا زمانی که پایه دکلره مناسب نداشته باشن خوشرنگ و براق نمیشن و اینکه زودم میرنالبته در کل عمر رنگ روی مو یک ماه و نیمه نه بیشتر بلید باز رنگ شع
baraneee مدیر استارتر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 74 این رنگا تا زمانی که پایه دکلره مناسب نداشته باشن خوشرنگ و براق نمیشن و اینکه زودم میرن البته در کل ... رنگ زیتونی دودی که میذارم واریاسیون هم داره.براهمین میخواستم به جای واریاسیون از خود ینگ خاکستری استفاده کنم که بیشتر بمونه.البته رنگ من بدون دکلره خوب میشه خیلی خوب وبراق هم هست
khanome_s عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 422 رنگ زیتونی دودی که میذارم واریاسیون هم داره.براهمین میخواستم به جای واریاسیون از خود ینگ خاکستری است ... اگر میشه که الحمدالله اگه میخوای بریزی در حد سع چهار سانت فقط بریز بیشتر نه
baraneee مدیر استارتر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 74 اگر میشه که الحمدالله اگه میخوای بریزی در حد سع چهار سانت فقط بریز بیشتر نه به نطرتون از خاکستری مرواریدی استفاده کنم خوب میشه؟