2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

45 بازدید | 2 پست

ازدست فامیل خسته شدیم دیگه ما تازه خونمونو بازسازی کردیم وسایلا هم عوض کردیم مبلامون قالی گرفتیم کرمانیم به نسبت مبلای عادی گرون شد 12 نفره گرفتیم شد36میلیون مبلای راحتی هم گرفتیم واسه تو نشبمن مبلای قالی رو گذاشتیم پذیرایی حالا هی هر کی میاد میگه شما که اینقدر حالا خرج کردین(یکی ندونه فک میکنه ازاونا قرض کردیم ) بعدم ما چقد قناعت کردیم و پولامونو جمع کردیم تا حالا یکم خرج خونمون کردیم رو مبلاتون روکش پلاستیکی بکشید رو فرشاتون رو فرشی بندازین و اینا میگن همه چی رو قاب کنیم من هر چی میگم اخه ما گرفتیم که استفاده کنیم روکش اصلا راحت نیست و دوست ندارم میگن تو که نرفتی زحمت بکشی پول در بیاری واست مهم نیس یعنی همه رو مبلاشون روکش میکشن شماهم مبلاتون روکش داره اذیت نمیشید من یه جورایی متنفرم از روکش کردن چیکار کنم به نظرتون حرفشونو گوش کنم

کاربری سوممه:) من خاک خورده سایتم از 94اینجام من پشمای صاحبمم خودش از عجایب نی نی سایت ریخته

از روکش متنفرم

باور کن از حسادتشون هست

هر جور راحتی زندگی کن

در جواب بقیه که میگن تو که زحمت نکشیدی پول ندادی بگو اگه زحمت و قناعت من نبود الان این زندگی هم نبود! 

چطور وقتی مرد  هرز می پره زندگیش رو به فنا میده میگن تقصیر زنش هست عرضه نداشت جمعش کنه! حالا یه پس اندازی بکنه فقط خودش تونست!

یه صلوات برای آرامش روح مادرم، مهمانم کنید❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.