2777
2789

منم لایک کنید

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

وقتی ب ی چیزی با همه وجودت اعتقاد داشته و باشی و از ته قلبت باور کنی ک بهش میرسی کائنات همون چیزو بت میدن..

من دارم رو یه چیزی امتحان میکنمش ببینم میشع یا ن

من کنکوریم..اگه امضامو دیدی یه دعای کوچیک بکن که قبول بشم تو کنکور.. مرسی مهربون❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بشدت اعتقاددارم و وقتی اصلا انتظارشو نداشتم اون چیزی ک بهش فکرکردم اومده سمتم و برام اتفاق افتاده. بهت شدیدا پیشنهادمیکنم کتاب چهاراثر از فلورانس اسکاول شین رو بخونی که کاملا همه چیو دراینباره توضیح داده..فوق العاده ست این کتاب

شکوفه هستم متولد79.کاربری مال دوستم بوده که بمن تعلق گرفته در حال حاضر..یا علی مدد  
من بشدت اعتقاددارم و وقتی اصلا انتظارشو نداشتم اون چیزی ک بهش فکرکردم اومده سمتم و برام اتفاق افتاده ...

من از طریق پرورش افکار اقای شریفی با این قانون اشنا شدم قبلا میدونستم ولی نمیدونستم ب این عمیقی و خوبیه خیلیا دیدم نتیجه گرفتن از امروز خودمم شروع کردم رو یه مسئله ای کار کنم واقعا اگه نتیجه داد حتما اینجا مطرح میکنم بقیه هم انجام بدن

من از طریق پرورش افکار اقای شریفی با این قانون اشنا شدم قبلا میدونستم ولی نمیدونستم ب این عمیقی و خو ...

این کتابم ک بهت گفتم حتما درکنارش بخون عالیه..موفق باشی

شکوفه هستم متولد79.کاربری مال دوستم بوده که بمن تعلق گرفته در حال حاضر..یا علی مدد  
من بشدت اعتقاددارم و وقتی اصلا انتظارشو نداشتم اون چیزی ک بهش فکرکردم اومده سمتم و برام اتفاق افتاده ...

جسارتا مثلا ما مشکل مالی داریم چطوری پولو جذب کنم؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

این کتابو بخونی درباره تقریبا همه مشکلات توضیح داده

تو اینستا بزن پرورش افکار امیر شریفی و توی تلگرام هم کانال @mojeze_jazb

@Jazbe_asan

@ParvareshJazb

سرچ کن و مطالب داخلش رو بخون خیلییی عالیه اینقدر نتیجه گرفتن من واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم