2777
2789
هیچی همش دنبال کار میگردم ولی پیدا نمیشه 😢 کسی میدونه اگه یکی بخاد تو مجازی مشاور تحصیلی بشه ب ...

میتونی امضای منو بخونی و به آیدی من در تلگرام پیام بدی دوست عزیز و مطمئن هستم که زندگیت مثل من تغییر میکنه

سلام دوستان من مشاور و نماینده هلدینگ بین المللی شرکت دانش بنیان هستم واین به شغل اینترنتی رسمی و معتبربا درامد بالا و تضمینیاز تمام اقشار جامعه دعوت ب همکاری میشوددانشجویان کارمندان سالمندان اساتید افراد در مشاغل ازادو حتی خانم های خانه داربا دوره اموزشی رایگان کار با سایتو پشتیبان اموزشیبا درامد روزانه دست کم 100 هزار از داخل منزل یا محل کار فعلیتانافراد علاقه مند به ایدی زیر پیام دهند@SaraNodratzehi

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تازه خاستگار اومده درگیرم😂😂😂🍍 ولی درکل هیچی نی نی سایت و اینستا😎🍍

منم میخوام🥺😐

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
منم میخوام🥺😐

خاستگار؟ 😕🍍

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈
خاستگار؟ 😕🍍

آله🤪🥰

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
من 5ماهه ازدواج کردم بعد عروسیم کرونا خسته شدم تو خونه خانوادمم یه شهر دیگن

من که توشهر خودم هستم ماهی ۱ بار رفت امد دارم با خانواده م کلا تلویزیون و گوشی تنها سرگرمی خودم و بچه هام😔

آله🤪🥰

چن سالته ؟😃🍍

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈
اناناس دوس داری؟

نه

عاشقشمممم😭😍🍍💜💜

اناناس دوس داری؟

هاااا راستی اناناس نههه عاناناص☺🍍💜😂

چن سالته ؟😃🍍

۳۰😁 الان دارم از تو خمره سرکه پیام میدم

۳۰😁 الان دارم از تو خمره سرکه پیام میدم

بابا زیاد نیس که اتفاقا همش دوست داشتم 30 به بالا ازدواج کنم😎خوبههه ازش لذت ببرررر😉حالا چرا ازدواج نکردی خدت رد کردی؟😕🍍

بابا زیاد نیس که اتفاقا همش دوست داشتم 30 به بالا ازدواج کنم😎خوبههه ازش لذت ببرررر😉حالا چرا ازدواج ...

نه نذار سنت بره بالا ، سخت میشه برات ازدواج کردن.... اصلا مورد خوب برام پیش نیومد که حتی بخوام فکر کنم بهش.... مجردی دیگه بسه اخه همه میگن مجردی حال میکنن والا من اهل حال کردن نیستم نه دوست پسر داشتم نه دارم نه اهل رفیق بازی و مسافرت و... هیچی 

نه نذار سنت بره بالا ، سخت میشه برات ازدواج کردن.... اصلا مورد خوب برام پیش نیومد که حتی بخوام فکر ک ...

ای بابا خب حتما برات خاستگار خوب میاد هرکی یه نیمه گمشده داره😂

ایشالا خوشبخت بشی عزیزم💜🍍

ای بابا خب حتما برات خاستگار خوب میاد هرکی یه نیمه گمشده داره😂 ایشالا خوشبخت بشی عزیزم💜🍍

برای من نیمه گم شده نیست، نیمه گور به گور شدست😂😂😂

مرسی عزیزم🥰💕

انشاالله تو هم شادو خوشبخت باشی❤❤🍃🍃