2821
2789
عنوان

بچه دارنشدن

275 بازدید | 32 پست

بچه هاخاهرشوهرم خیلی ساله ک ازدواج کرده وبجه دارنشده...من خیلی دلم میسوزه واسش وهمیشه واسش دعاکردم ک خدای بچه بهش بده...حالاک بچه دارشدم ینی ازوقتی باردارشدم همش ترسیدم ک نکنه دلش بسوزه واه بکشه ...واس همین هیچوقت پروفایل یاپستی چیزی ک اون بیینه راجب بچم نذاشتم ولی همش میترسم اون دلش بسوزه بعدم منم بعضی وقتادلم‌میخادمث بقیه راحت عکس بچموبذارم اماواقعن وجدانم اجازه نمیده!همش این فکرامنودرگیرکرده چبکارکنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم ابجیم نداره یه عکس اماده کردم بعد از غربالگری بزارم نمیدونم بزارم یا نه ناراحتم

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩

منم چند وقت بود اقدام بودم 

ولی خواهرشوهرم زودتر از من به فکر شده بود زودتر هم بچه دار شد 

منم یکم یجوری میشدم وقتی همسرم همش میرفت بغلش می‌کرد خدایی خودمم دوسش دارم 

ولی خوب باخودت میگی خدایا چرا به من نمیدی 

مشكل خواهرشوهرت چيه؟الانكه ديگه نازايي نداريم تهش تخمك و اسپرم اهداييه ديكه

نمیدونم ازاول اقدامی نکرده ینی دکتری چیزیم نرفته بماک نگفته من ی دوسه سالیه عروسشونم ولی خب خیلی سالم هس ازدواج کرده من اصلن روم‌نشده بپرسم چرا

بعد بدنیا اومدنش اشکالی نداره ولی واقعا عکس بارداری و سونو و نمیدونم نی نی تو راهه😒اصن بنظرم جالب ن ...

ن حالااینازیادمهم نیس ولی خاهرشوهدم ازاولم بامن خوب نبودهمش میترسم اه بکشه

نمیدونم ازاول اقدامی نکرده ینی دکتری چیزیم نرفته بماک نگفته من ی دوسه سالیه عروسشونم ولی خب خیلی سال ...

شايد خودشون نميخوان 

خواهرشوهرت چندسالشه؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
منم چند وقت بود اقدام بودم  ولی خواهرشوهرم زودتر از من به فکر شده بود زودتر هم بچه دار شد  ...

اره واقعن منم ب اینچیزافک میکنم ولی خب اون یکی خاهرشوهرم بچه داره وخیلی راحت عکس ازبچه هاش میذاره واصلنم ب اینچیزافک نمیکن

نزار ❤

اخه خودمم حسرت دارم چیکار کنم خوووب😔😔😔خودمم 9 ماه تو اقدام بودم خودمم کلی نذر و نیاز کردم

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩