2777
2789
عنوان

سربازی

161 بازدید | 13 پست

سلام 

شوهرم قرار بوده بره سربازی شش ماهه که قراره دفترچه پر کنه ولی میگه کارام اوکی بشه بعدا برم گفته یک ماه دیگه ولی باز به احتمال زیاد یک ماه دیگم نمیشه خخ الان ۳ساله عقدیم میخوایم عروسی کنیم ولی میگه اول برم سربازی اخه سربازی هم اصلا دنبال کاراش نیس من چجوری رفتار کنم چیکار کنم یکم با برنامه پیش بره اخلاقش جوریه که تحت فشار باید بزاریش و دقیقه های اخر یکاریو انجام میده ولی از یه طرف نمیتونم بهش همش بگم اینکارو بکن اینکارو نکن 

به نظر شما چیکار کنم؟

یعنی 5 سال دیگه عروسی کنی😑

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله😐 

خودتو واسه شرایط سخت آماده کن احتمالا بعدشم نخواد برات عروسی بگیره یعنی برا من اینجور شد

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
خودتو واسه شرایط سخت آماده کن احتمالا بعدشم نخواد برات عروسی بگیره یعنی برا من اینجور شد

نه اینجوری نیس فقط حرف گوش نمیده خودم و خونوادم گفتیم که عروسی نگیریم ولی خودش گفت نه میگیرم ولی کی بگیره معلوم نیس😂

فقط مشکل اینه که از قبل برای کاراش برنامه ریزی نمیکنه نمیدونم دیگه چیکار کنم

اخه از بس گفتم خسته شدم به بابام گفتم که بهش بگه

سربازی مهمه خودش باید همت کنه مرده مثلا از پس خدمت نتونه بربیاد چجوری میخواد تکیه گاه شما و بچه هاتون بشه در آینده؟

نباید با کسی که سربازی نرفته ازدواج میکردی.

سنش کمه و از اشناهامونه و مهم تر از همه همدیگه رو خیلی دوست داشتیم اون اول قرار بود نامزد باشیم که همه کاراشو انجام بده ولی عقد کردیم 

عزیزم شوخی نیست که ۳ ساله عقدین یه مسئله جدیه هرچی عقد بیشتر بشه اختلافا و ناراحتی ها هم بیشتر میشه 

به نظر من بهش بگو دیگه نمیتونم با این شرایط صبر کن چند سال دیگه باید منتظرت بمونم تو خونه پدرم !؟ بگو من دیگه تحمل این شرایط رو ندارم همین الان یه تصمیم درست حسابی بگیر راجع به این شرایطت و زندگیمون اینجوری نمیشه دیگه تحمل کرد🤷🏻‍♀️

اگه لازمه تحت فشار باشه باید برای این مسئله تحت فشار قرارش بدی ۳ سال کم نیس که عقدین تو این ۳ سال باید یکاری میکرد به هرحال🙄

حال دلم خوب نیست...میشه براش أَمَّنْ یُجیبُ بخونید...؟💔😔