2777
2789
عنوان

بهترین متخصص ارتودنسی در اراک

9192 بازدید | 12 پست

میشه بگید کیه غیر از سودابه سجادی آخه گفت دیگ انجام نمیده بخاطر کرونا تازه بعد از چند وقت زحمت و تلاش تو اینترنت بین بقیه دکترا اینو پیدا کردم که اینجوری گفت 

انشالله که به همه آرزوهام برسم🙏خدایا شکرت❤️وانشالله یه روزی بیاد که من یک زن مستقل و شاد باشم برای همیشه🙏😍😇

مهم برام اینه که کارش خوب باشه..... 

انشالله که به همه آرزوهام برسم🙏خدایا شکرت❤️وانشالله یه روزی بیاد که من یک زن مستقل و شاد باشم برای همیشه🙏😍😇

لیزر بدن هم بیزحمت بگید کجا خوبه؟؟ اراک 

تا چند ماه باید برم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لیزر بدن هم بیزحمت بگید کجا خوبه؟؟ اراک  تا چند ماه باید برم

سلام عزیزم شما رفتی پیش دکتر  سودابه سجادی  از کارش راضی بودی منم دنبال یه متخصص ارتودنسی خوب هستم اگه میتونی بمنم معرفی کن؟؟

سلام عزیزم شما رفتی پیش دکتر  سودابه سجادی  از کارش راضی بودی منم دنبال یه متخصص ارتودنسی ...

سودابه سجادی که عالیه منتها بخاطر کرونا گفت فعلا انجام نمیدم😔

بنی مصطفایی شنیدم خوبه

من از مریصهای دکتر هستم کارشون و تیمشون و قیمتها باور نکردی حتما برید اینستاگرامشون تا به گفته های من برسید 

دکتر بیشترین تخصص تو ارتودنسی تو اراک داره و ۱۰ سال هم تهران بوده و بخاطر اراکی بودن اومده اراک arak_ortho

دکتر مصطفایی بهتره این آرش محرابی که میگید من که راضی نبودم غیر از پول ارتودنسی به بهانه های مختلف پول می گیره ،کشیدن دندان که جاهای دیگه جزو درمانه این کلی پولم جدا برا کشیدن می گیره که هیچی قیمت پر کردن جاهای دیگه هم برا کشیدن پول می گیره اولش الکی خودشونو خوب نشون میدن

دکتر مصطفایی بهتره این آرش محرابی که میگید من که راضی نبودم غیر از پول ارتودنسی به بهانه های مختلف پ ...

ببخشید عزیزم شما نمیدونی دکتر بنی مصطفایی هزینش چقدره ؟

چون من میخواستم پیش محرابی انجام بدن ولی یک ماهه تمومه داره منو معطل می‌کنه به خاطر هزینه کمی که برا درمان می‌گفت میخواستم پیش اون انجام بدم الان میگه باید ۱ ماه دیگه صبر کنی 

خواستم ببینم هزینه دکتر مصطفایی چقدره که اگه خوبه برم پیش اون انجام بدم

بالاخره یروزی باز میشه این در صبح میشه این شب:)🍃🙂
لیزر بدن هم بیزحمت بگید کجا خوبه؟؟ اراک تا چند ماه باید برم

تا ۸ ماه هرماه باید بری بعدش میشه ۴۵ روز یه بار بعدشو دیگه نمیدونم اخه من ۸ ماه رفتم حامله شدم😄 دیگه نتونستم برم.ولی تو همین ۸ ماه جواب گرفتم خیلی خوب بود