2777
2789
عنوان

کاردرمنزل

475 بازدید | 19 پست

سلام مامانا

کاردرمنزل سراغ دارید واقعی باشه، یعنی گولمون نزنن

این کارای درمنزل تو سایت دیوار هست مثل جعبه شمع گیره ووو واقعیه،، کسی تا حالا کاردرمنزل گرفته درآمد داشته،، همه جا میگن کلاهبرداری هست اگه اینطوره پس چرا قرارداد دارن چرا پلیس جمع نمیکنه

چه جوری کاردرمنزل داشته باشم و بفروش برسونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ک😔

سلام دوست عزیز من چندماهیه یه کاردرمنزل پیداکردم که بزور اعتماد کردم اولش اما دیدم نماد اعتماد دارن وموردتاییدپلیس فتاهستن لینکشم هست. حتی فیش های واریزیشونو میتونین ب بانک پرینتشونشون بدین تامطمعن شین جعلی نیست

من خودمم خیلی دنبال کار در منزل هستم چند بار هم ب دیوار اعتماد کردم ک کلاه رفت سرم پولمم رفت

سلام دوست عزیز من چندماهیه خودم کاردرمنزل پیداکردم شرکت معتبریع که نیرو میگیره .نماداعتماد داره وموردتاییدپلیس فتا هستن لینکشم هست میتونین استعلام بگیرین. فیش واریزی هم عکسارومیذارن پرینت بگیرین ب بانک نشون بدین تامطمعن شین

سلام اره من،خودم انجام میدم هیچ مشکلی نداره 

ه داستانی هس که میگه؛تو جنگ‌ جهانی دوم یه پیانیست روس به دست نازی‌ها اسیر میشه و نازی‌ها بهش دستور میدن پیانو بزنه و شرط میبندن که اگه از پیانو زدن دست بکشه میکشنش.دو روز تموم‌ پیانو میزنه،آخر سر از خستگی بیهوش میشه.آخر داستانو یادته؟کشتنش!من با تک تک سلولای بدنم حال اون پیانیستو میفهمم،حس آدمی که تو راهی قدم گذاشتی که تهش هیچی نیست                                             
من خودمم خیلی دنبال کار در منزل هستم چند بار هم ب دیوار اعتماد کردم ک کلاه رفت سرم پولمم رفت

من از دیوار کار پیدا کردم خوبه حقوقشم فقط ماهیانس هفتگی نیست ۱سال دارم کار میکنم باهاشون

من از دیوار کار پیدا کردم خوبه حقوقشم فقط ماهیانس هفتگی نیست ۱سال دارم کار میکنم باهاشون

الان چجوریاس

اونی ک میگع عشق وجود نداره یروزی عاشق ترین بوده👩‍🦯انقد تو دلم خونه بیبی توی رگام نی بدون من نرو بیبی هرجایی بزن زنگ گاهی(: