2789

😕روزی نیم ساعت چپکی راه برو 

چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کمی به من بده 

پاهام کشیده و قدمم بلنده 

عین چوب شورن 🤣🤣🤣

پاهای پرو پیمون دوست دارم 🤐

برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !!  😅😅😅😅😅
ینی چی چپکی راه رفتن😅

یعنی جای بیای حلو برو عقب😂😂😂😂😂😂😂

چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘
فقط پا و بازوهام چاق شده

اگر معدت حساس نیست و مشکل معده نداری مخلوط چایی و زنجبیل یا هر نوشیدنی که خوردی گرم بود زنجبیل بریز داخلش با یه خورده آب لیمو 

اگر مشکل معده داری پودر لاغری رازوک گیاهیه و بدون عوارض دستورش پشت جلدش هست ۴۰ هزار تومن قیمتش عطاری معتبر دارن

✓شروع هدف از تاریخ ۲۷ـ۱۱ـ🇹🇷۱۴۰۴رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست 👼🏼💙👼🏼

نه واقعیته بخدا سایز شلوارم ۴۲ هست سایز مانتوم ۳۸ و نهایتا ۴۰🤦🏻‍♀️

ببین گلکم من شنیدم میگن اگه دور کمر از ۹۰ به پایین باشی خوبه و اگه بیشتر باشه یعنی اضافه وزن میشه الان اندازه بگیری بهم بگی چقدری 

.به جای بلند کردن صداتون منطقتون زیاد کنید . .  آقامون ضربان قلبم نباشه هلاکم   
ببین گلکم من شنیدم میگن اگه دور کمر از ۹۰ به پایین باشی خوبه و اگه بیشتر باشه یعنی اضافه وزن میشه ال ...

اضافه وزن ندارم با BMI تو محدوده سبزم ولی دوست دارم یه ۵ کیلو کم کنم

اضافه وزن ندارم با BMI تو محدوده سبزم ولی دوست دارم یه ۵ کیلو کم کنم

منم این مدت وزن کم کردم همه بهم میگفتن فقط برنج و نون لواش کم بخور تنقلاتو بزار عصر بخور نه شب ورزشم بکن . واسه من جواب داد 

.به جای بلند کردن صداتون منطقتون زیاد کنید . .  آقامون ضربان قلبم نباشه هلاکم