2777
2789

وقتی به یک سال پیش فکر میکنم تعجب میکنم که چطوری تونستم از. اون روزای وحشتناک بگذرم ...

هیچوقت فکرشم نمیکردم که طلاق گرفتن انقدر سخت باشه

.....

آنان که فراموش کنند ، محکوم به تکرارند. :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥺

چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶    . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰..  وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃  وزن  هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻       وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪.  هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰  😃😃.    وزن هدف۷۲😎     هیچوقت دیر نیست😃 

خدا کمکت کنه..روحیه داشته باش

نا امید نباش..هر کاری کردی دیگه تموم شده..پس غصه نخور..

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4679126&slug=برای-هم-دعا-کنیم-هر-کس-حاجتی-داره-بفرمایید&postId=145313234

من و خواهرم هر دو جاری هستیم.و هر دو مشکل داریم برای بارداری..لطفن با دلای پاکتون برامون ‌دعا کنید..ممنونم❤توی تلگرام کانالی هست به اسم @مشاور ریحانه بهشتی،مشاوره رایگان داره امیدوارم همه بهش یه سری بزنید😊توی تاپیکام ۲ تا تست شخصیت شناسی عالی دارم..امتحان کنید😊

طلاق خیلی دردناکه 

مخصوصا اگه سر چیزای الکی باشه 

یه خودخواهی دو طرفه هست 

من جاریم داره طلاق میگیره 

همش فکر میکنم گناه داره برادر شوهرم واقعا

خیلی ناراحتش میشم 

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎