امروز بی بیم مثبت شد ازمایش دادم عصر میاد برم امروز پیش دکترم مشخص میشه چندهفته مه؟دوره هام ۳۲ روزه س ۵ روزم عقب انداختم...
واسه تشکیل قلب چ کارایی باید بکنم؟چی خوبه چی بد
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمیکردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
منم باور ندارم..یکسالو و چندماه شد همون ماهی ک گفتم ولش کن شوهرم اسپرمش حرکتش ۰ با چی باردار بشم شدم زیادم نزدیکی نداشتم 😂انشالله شما هم میشی شوهرت حتما آز بده پیگیر باشین من چله زیارت عاشورا برداشتم هرشب هدیه کردم ب یکی از شهدا خداروشکر جوابمو دادن
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
اووووو چقدر زوووود بری پیش دکتر، برنامه نی نی پلاس و نصب کن بهت میگ چند هفته ای، 8هفته برو سونو قلب، ...
اخه تیروئید دارم بهم قرص داد گفت ک همه قرصاتو ادامه میدی باردار بودی میای پیشم تا بهت بگم چی بخوری
اخه تیروئید دارم بهم قرص داد گفت ک همه قرصاتو ادامه میدی باردار بودی میای پیشم تا بهت بگم چی بخوری&n ...
اولا دوز قرص تیروییدو هیچوقت نده دست دکتر زنان، حتما باید یه متخصص غدد تغییرش بده، مخصصصصوصا تو بارداری ،بعدم دکترا فقط دنبال پول در اوردنن، و ب ادم استرس میدن،من تا 10هفته دکتر نرفتم فقط رفتم سونو و همین کارایی ک بهت گفتم و کردم، بعدشم دیگ نرفتم تا الان ک منتظر ج غربالگریم، ج هم بیاد میبرم نشون میدم دوباره تا غربالگری بعدی، انقدر انگولکت میکنن و اذیتت میکنن ک
در زندگی از تصور مصیبت های بیشماری رنج بردم که هرگز اتفاق نیفتادند...
منم باور ندارم..یکسالو و چندماه شد همون ماهی ک گفتم ولش کن شوهرم اسپرمش حرکتش ۰ با چی باردار بشم شدم ...
نه قربونت من اشکال یچیز دیگس
خوش حال میشم میبینم خبر بارداریتون میگید
کاش هم هم برا این بود که هر وقت میگید مامانا من مامان نیستم
برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمیکردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
یعنی بیخیال بیخیال بودی ؟ اصصصلا به بارداری فکر نکردی ؟
نبابا میدونستم فولیکول دارم ۱۸ و ۱۹ بعد فهمیدیم همین ماه شوهرم تحرک اسپرمش صفره تقویتش کردم گفتم این ماه بیخیالش شیم فایده نداره ک چندبارم بیشتر نزدیکی نداشتیم خیلی ناباورانه شد