2777
2789
عنوان

تا حالا چطور به خودت کمک کردی...

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 42 پست
سعی کن هیچ چیزی مثل حوله و دستمال کاغذی و روکش متکا و دست کثیف اصلا به پوستت نزنی ماسک ادیب رو عطار ...

من از دوران بلوغم جوش زدنام شروع شد و اوایل خییییییلی ریز و زیاد بودن الان ۱۹ سالمه خیلی کمتر شدن اما مثلا درماه یکی دوهفته خوبه پوستم نزدیک پریودیم زیاد میشن و البته خودمم دستکاری میکنم زیاد واسه من چه پیشنهادی دارب😍

تاپیکای مفید منو تگ کنین ممنون 💋 من پای تمام آرزو هایم را امضا کرده ام رفیق 😍 من پای خواسته های بی حدِ دلم می ایستم و مردانه میجنگم برای ساختن خودی که آرزویش را دارم 💪 من ایمان دارم به قهرمان زندگی ام که هر روز و هرروز او را در آیینه میبینم 👑✌  سالها بعد زمانی که خودساخته شدم همین روزهارا به یاد می آورم که دخترِ بازیگوشِ درونم ، پایِ چه قراردادِ دِلی را امضا زده است ...🐰💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در این باره امام صادق علیه السلام می فرماید: هرگاه راه و مسیر خود را گم کردی پس بانگ برآور: ای اباصا ...

چه حس خوبی داشت اون جمله، ممنون

💚اشهد ان علی ولی الله 💚
چه حس خوبی داشت اون جمله، ممنون

اره حتا وقتی به دوستم معرفی کردم خودش هم همینطور گف با ایمان بخون مطمن باشه حالت بهتر میشه

خدایا شکرت قبل از این تاریخ ۹۹/۹/۹ به ارزوم رسیدم😍😍😍 
من براي خودم جايزه ميخرم وقتي به قولي كه دادم عمل ميكنم و وقتي عمل نميكنم تنبيه در نظر ميگيرم مثلا ...

این روش همیشه برات تاثیر داشته یا توی یکسری موضوعات؟

💚اشهد ان علی ولی الله 💚
من دکتر رفتم دارو مصرف کردم اما تو موارد دیگه وقتی به این فکر کردم که خودمو خیلی دوست دارم و مهمم خو ...

دارو موثر بود براتون؟ چند ماه استفاده کردین؟

💚اشهد ان علی ولی الله 💚
نمیدونم بشه بش وسواس گفت یانه...صب که بیدار میشدم اینقدر استرس داشتم برا کارهای خونه که دیگهب مرز دی ...

خداروشکر که بهتر شدین🌹ولی دلیل اون همه استرس رو میدونستین چیه ؟ یهویی اینطوری شدین یا کم کم بیشتر و بیشتر شده بودن؟

💚اشهد ان علی ولی الله 💚
این روش همیشه برات تاثیر داشته یا توی یکسری موضوعات؟

تا حدود زيادي تاثير داشته

اما خب بستگي به حاد بودن مشكل هم داره

بدبخت ترين افراد كساني هستند كه به خاطر منافعشان،نه حرف حق ميزنند🙊نه حرف حق ميشنوند🙉و نه حتي حق را ميبنند🙈.......

من قبلنا تمام‌سعی ام این بود همه رو از خودم راضی نگه دارم الان خداروشکر اینجور نیستم چونکه دیدم همون افرادی که راضی نگه داشتم خیلی خیلی بی چشم و رو تشریف داشتن

اول یه صلوات بفرست.من مطمئنم خوشبخت خوشبخت هستم چونکه هرچه دارم رو عاشقانه دوس دارم  من از خدا هستم و خدا سراسر انرژی مثبت است. یه روزی میرسه که من ۷۰ سال دارم  و تایپیک هام رو میخونم لذت میبرم چونکه اون زمان همسرم بچه هام همه خوشبخت و سالم هستیم،خدایا ب حق امام حسین و حضرت عباس قسمت میدم  سلامتی و دل خوش بده ب همه .من یه اردیبشهتی خوشبختم  تاکید میکنم‌زندگیم  سراسر انرژی مثبت  و امیده. زندگی من سراسر عشق و محبت و انرژی مثبته.من پشتم به خدا گرمه خدا هم هوای منو داره عاشقتم خدا جونم.  روزهای خوب و خوبتر در راه است. ۴ تا محبوب خدا همیشه بهشون پناه میبرم و دستم رو رد نمیکنن ۱.امام حسین علیه السلام. ۲.آقا ابلفضل.۳.امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف. ۴.امام رضا ضامن آهو. عاشقتونم که هر وقت صداتون زدم اومدید و از طرف خدا برام هدیه آوردید. من قطعا هم موفق هستم و هم خوشبخت. خدایا مواظب همسرم  و بچه هام باش.  دوست دارم معبود من. پیش ب سوی سعادت 😚😚😚😚😚😚😚😚پیش بسوی انرژی مثبت 😍پیش بسوی  عشق 😚😙😍😍