2777
2789
شاید جفتتون پایینه به دکترتون بگید البته مشکل خاصی نیست ..من دکترم تشخیص داد پایین هیت ولی دلدرد ندا ...

آره باید برم دکتر ببینم چی می‌گه اصلا درد خیلی بدی میگیره مثلا چندبار هم بشم وسیله بردارم همچین رحم و شکمم درد می‌کنه ک به خودم میپیچم... آخه اولاشم هستم طبیعیه اوایل این دردا؟؟؟

برای بهتر شدن زندگیم یه دونه صلوات میفرستی  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره باید برم دکتر ببینم چی می‌گه اصلا درد خیلی بدی میگیره مثلا چندبار هم بشم وسیله بردارم همچین رحم ...

انشالله که مشکلی نیست به دکترتون بگید بارداری همه نوع دردی داره واقعا نمیشه گفت این هست اون نیست .من خودم کمر دردایی داشتم که انگار استخون کمرم خالی خالی بود دکتر گفت طبیعیه 😐

[QUOTE=145312687]تاریخ تولدتو دقیق بهم بگو و تاریخ اقدامات دقیق من برات حساب کنم ولی دقیق  بگو ...

عزیزم اگه درست گفته باشه تاریخ دقیق اقدامو این برنامه گفت دختر البته بازم میگم درصد خطا هم داره حالا سری قبل رفتی سونو گفت چیه نینی تو دلت ؟؟امروز هم رفتی حتما بهم خبر بده عزیزم

سری قبل که گفت احتمالا پسر حالا امروزم میرم میام همینجا میگم ☺️

انشاالله تنش سالم باشه و صالح عزیزم اینا خطا هم داره مثلا من از چهل نفر که حساب کردم پنج تا خطا داشت 

سری قبل که گفت احتمالا پسر حالا امروزم میرم میام همینجا میگم ☺️

راستی دقت داشته باش مثلا الان میگی ۳۱فروردین اقدام بوده اگه بعد دوازده شب باشه میشه ۱اردیبهشت حالا زیاد فکر نکن بچه چ‌ پسر و دختر هدیه خدان و آخر سر هم زن میگیره یا شوهر می‌کنه میشه مال بقیه

راستی دقت داشته باش مثلا الان میگی ۳۱فروردین اقدام بوده اگه بعد دوازده شب باشه میشه ۱اردیبهشت حالا ز ...

من تاریخ سونو زمانی که باردار شدم رو گفتما طبق سونو ۱۲ برج یک بوده اینجوری مگه نیست ؟ 

من تاریخ سونو زمانی که باردار شدم رو گفتما طبق سونو ۱۲ برج یک بوده اینجوری مگه نیست ؟ 

خب سونو گفته من طبق اون زدم ولی خب خودت نمیدونی چه روزی اقدام داشتی !سونو معمولاً از تاریخ آخرین پریود میزنه و تقریبی هست ولی اگه خودت بدونی چ روزی پروژه داشتی دقیقتر میشه حساب کرد ولی خب حالا طبق تاریخی ک دادی اون شدجواب ...

من برای دوست خواهرمو زدم امروز رفت سونو درست بود بازم میگم عشقم خطا هم داره  

من برای دوست خواهرمو زدم امروز رفت سونو درست بود بازم میگم عشقم خطا هم داره  

توکل به خدا به هر حال بچه اولمه منم واقعا فرقی نمیکنه دختر گلی باشه یا پسر گلی ..همیجور خیلییی کنجکاو بودم 😂