2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

1101 بازدید | 63 پست

بعد از یکسالو و چندماه منفی دیدن امروز مثبت سد دارم سکته میکنم باورم نمیشه خانما خیلی زود پر رنگ شد۵ روز از موعدم میگذره نگرانم نکنه دو قلوان چون دوتا تخمک بالغ داشتم 😪😪 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک باشه عزیزم 

ممنونم باور ندارم 😂

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

اخ جون مبارکه 🤩 دوقلو که عشقه

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 
بگو خداروشکر نگرانی چیه

دو قلو سخته ولی خدارو شکر اگ باشه انشالله تنشون سالم فقط 

اخ جون مبارکه 🤩 دوقلو که عشقه

سلامت باشی باورم نمیشه دل تو دلم نبود صبح بشه بزنم 

مبارکه گلممم😍😍 منم بی بی چکم مثبت شد الان میخوام برم آزمایش🤩🤩

هیچ وقت                   فراموش نکنید که:                              "دنیا تکرار نمی شود..!"از لحظه لحظه هایتان نهایت استفاده را ببرید و خوبیها را پخش کنید.

سلام عزیزم 

امیدوارم این حال خوبت رو همه منتظرا تجربه کنن 

تبریک میگم انشاءالله بارداری راحت و خوبی داشته باشی🌹🌹❤❤😊😊

حال خوبتو با فکرای حاشیه ای خراب نکن 

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
مبارکه واس منم دعاکن

انشالله ک مامان میشی عزیزم منم روزای سختی رو گذروندم درست همون ماهی ک گفت بیا iui گفتم نه من ایمان دارم میشه و شد خیلی شوهرمو تقویت کردم 

سلام عزیزم  امیدوارم این حال خوبت رو همه منتظرا تجربه کنن  تبریک میگم انشاءالله بارداری ...

فداتشم ممنون انشالله دستام دارن میلرزن باورم نمیشه 

مبارکه گلممم😍😍 منم بی بی چکم مثبت شد الان میخوام برم آزمایش🤩🤩

جون جون 

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست!