2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من از ته دلت دعاکن

که ای یو ایم موفق باشه 

ایشالا نی نیتو سالم و به سلامتی بغل بگیری

چقدر منتظر نی نی بودی؟؟؟

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
به سلامتی ایشالله بغلش کنی برای منم دعاکن 17 ساله منتظرم 

ان‌شاءالله بحق ۶ ماهه کربلا

دامن شما به فرزند سالم و صالح سبز بشه و قد کشیدنشو ببینید و کیف کنید💖

بخند، همین  

عزیزدلم برای بچه دار شدنت صلوات میفرستم.مشکلتون چیه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

برا من از ته دلت دعاکن که ای یو ایم موفق باشه  ایشالا نی نیتو سالم و به سلامتی بغل بگیری چقد ...

دعا میکنم خواهری ان شالله که میرسی به خواستت. راستش هیچی نخواسته شد اولش حالم خیلیییییی خراب شد ولی دیگه تصمیم گریفتیم نگهش داریم (بارداری اول) ازون لحظه آرامش دارم و خوشحالم☺️

دعا میکنم خواهری ان شالله که میرسی به خواستت. راستش هیچی نخواسته شد اولش حالم خیلیییییی خراب شد ولی ...

مبارکه ایشالا پا قدمش پر خیرو برکت باشه 

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

الهههی به حق بزرگی حضرت زهرا خدا به زودی یه نی نی سالم و صالح و تپل و ناز بهت بده ابجی جونم 😚😚😚

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 

مامانم ی همکار داشتن بعد ۱۸سال طبیعی باردار شد الان گل پسرش ۱۰سالس.

برات هرچی خیره ارزو میکنم😊

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

عزیزززززززززززم اشکم در اومد خدا جون به بزرگی و مهربونش دامنتو سبز کنه الهی امین قول میدم نماز صبح دعات کنم نگران نباش عزیزم . میخواستم نگهش ندارم خدایا منو ببخش 😭