2777
2789
عنوان

حذف کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 20 پست
5 تومن. مراجعه کردم چندین بار میگه باید صبر کنید 6 ماه بگذره😥😥😔

شاید باگدشت زمان بهتربشه،،بهرحال،ممکنه حالت چشم شما بادوستتون متفاوت بوده باشه،امیدوارم بهترینا براتون پیش بیاد

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید باگدشت زمان بهتربشه،،بهرحال،ممکنه حالت چشم شما بادوستتون متفاوت بوده باشه،امیدوارم بهترینا برات ...

آره اون چشاش ریزه من درشت 

فدات گلم. و همچنین ♥️

من خدارا دارم💝
سلام عزیزم خوبی؟یه کاری دارم باهات

سلام گلم ،،جانم درخدمتم

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

ساعت۱۸:۱۹دقیقه پست رو گذاشتی،تو هر ساعتی وقتی دقیقه شد ۱۹میتونی اون پست رو پاک کنی،ممنون میشم این لط ...

باشه،پاک شد،جانم