2777
2789
عنوان

رشته ورزشیTRX

167 بازدید | 30 پست

من یه ماهه دارم تی ار ایکس فعاایت میکنم مربی میگه یه ماهه نتیجه میگیری خیلی ورزش سنگینیه کسی هست تو این رشته ورزش کنه؟

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من باشگاه میرفتم انجام دادم سخته ولی عالیه

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

عزیزم برای شروع ورزش ورزش خوبی انتخاب نکردی به مهره کمرت اسیب وارد میشه باید اول بری ورزش سبکتر کار کنی چندماه بدنت که اماده شد بری

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤

واقعا سنگین هست و خیلی به بدن و مفاصل فشار میاره

اگه امادگی جسمانی نداری اول ۲ ۳ ماه بدنسازی کار کن بعد برو trx

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

تو کرونا میرین باشگاه ؟ من ماهاش نرفتم یعنی باز هم نیس برم شهر ما وضعیت قرمزه مجبور خونه ورزش میکنم میخوام دمبل و هالتر و صفحه بخرم اینطور ک میبینم تا سال بعد خوب نمیشه وضعیت 

مربیگری درامدش چطوره ؟میخوام برم مربی بشم با مربی خودمم هماهنگ کردم

درآمدی نداره راستشو بخوای فقط علاقس 

ممکنه یه ماه حتی ۴۰۰ تومنم در نیاری

در کل روی حساب کسب درآمد دنبالش نرو 

توی شرایط خاص درآمد داره که یه مربی معروف کشوری باشی و یه باشگاه با چند میلیارد سرمایه مال خودت باشه

از این کاربری دو تا خل و چل استفاده می کنن😁 بنابراین توهم سوتی گرفتن نزنین🤣
واقعا سنگین هست و خیلی به بدن و مفاصل فشار میاره اگه امادگی جسمانی نداری اول ۲ ۳ ماه بدنسازی کار کن ...

هفته اول مثل جنازه بودم حتی نمیتونستم برم مستراح از بس ک بدنم درد میکرد ولی بعدش راه افتادم و دیگه درد نداشتم

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
واقعا سنگین هست و خیلی به بدن و مفاصل فشار میاره اگه امادگی جسمانی نداری اول ۲ ۳ ماه بدنسازی کار کن ...

من فكر ميكردم بدنسازي از تي ار ايكس سنگين تره!واسه كسي ك اصلا ورزش نكرده بدنسازي خوبه؟

فقط طلاق