2777
2789
عنوان

روانی شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1996 بازدید | 158 پست
اخه گفتین تو هوا معلقه من از بس شوهرم میزد اخبار راجع به کرونا میزد بخدا از ایترس قلب درد میگرفتم دی ...

منم بخاطر همین خبرها اصلا تل گرام و باز نمیکنم استرس شدید میگیرم

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظر من بهترین کار اینه که اول به فکر خودتون باشید ببینید چی بهتون آرامش میده گوش کردن موسیقی ،فیلم دیدن ،نقاشی کردن یا هرچیزی که بهتون آرامش میده رو اول انجام بدین بعدش که آروم شدین کم کم به فکر نظافت  ضدعفونی کردن باشید

الهی بمیرم برات عزیزم ان شاالله خدا به خاطر دل پاک و معصوم فرشته ات شفات بده گلم خدا فقط به بچه ها ...

انقد خسته و داغونم که بزور از جام پا میشم واقعا نمیتونم اینهمه دستامو بشورم انگار کوه کندم خدا قسمت هیچ کس نکنه این لعنتی رو خیلی بده 

ممنون از دعای قشنگت گلم 

این استرسی که شمابه خودتون راه میدین بیشتر شمارو اذیت میکنه ،یه قانونی هست بنام قانون مورفی میگه به ...

الان انقدر مری۱م میگم کرونا دارم حتما خدایا منو اهل کن خدایا بخاطره بچم میترسم😭😭😭

منم بخاطر همین خبرها اصلا تل گرام و باز نمیکنم استرس شدید میگیرم

منم بخدا وقتی شوهرم میزنه اخبار بخدا میخوام سکته کنم از ترس از یه طرف استرس پسرم از یه طرف شوهرم از یه طرف مامانم که دیابت داره از یه طرف بابام وداداشم از یه طرف خودم بخدا دیونه میشم از ناراحتی

انقد خسته و داغونم که بزور از جام پا میشم واقعا نمیتونم اینهمه دستامو بشورم انگار کوه کندم خدا قسمت ...

قربونت بشم عزیزم

خدای مهربون خودش بهتون نظر کنه 

ان شاالله که فردا صبح بیدار شدی میبینی خوب شدی 

خدایا مرسی  

بچه ها به هیچ وجه آب سرد نخورید گلوتون حساس میشه

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗