2777
2789
عنوان

روانی شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1994 بازدید | 158 پست
همه اینا که گفتین دقیقا منم اصلا میرم بیرون میبینم ملت راحت زندگی میکنن غذا آبمیوه بستنی میخورن از ت ...

وایی تازه شوهرم مبگه ببین اینارو اینا همشون کرونا میگیرن همش توبیخم میکنه زیاد حساسی و...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم اسفندماه همینطوری بودم بعدازهرخریدی که می اومدتوخونه دعوام میشد آزادی استرس توی عیدتان بدنم ریخت بیرون زوناگرفتم پدرم دراومد یک ماه درگیربودم کلااخباروگذاشتم کنارالان هم ضدعفونی ورعایت میکنم وتوکل به خدااخه من ایمنیم ضعیفه کورتون مصرف میکنم خیلی ترسیده بودم

من بخاطر همین موضوع دو روز پیش بقدری فشار عصبی بهم وارد شد رفتم ی سرُم زدم هنوزم اونقدر خوب نشدم😥😥 ...

بخدا من کم مونده بود بمیرم ۴روزه حالم بده همش توهم کرونا دارم اصلا یه وضعی

اره از دیروز چشم راستم یکم قرمز شده یعنی کروناس ؟

خب علائم دیگه داری؟

فکر نکنم به تنهایی باشه!🤷‍♀️

خدا کنه واقعا هر سلام ۷۰،۶۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم....چون تنها توشه آخرتمه😃
توکل به خدا خدا خودش کمک کنه من به شوهرم گفتم نگیر اما شوهرم گفت الان 7ماهه گیر داده چشمش مونده براش ...

نوش جونش 

گوشت بشه بچسبه به جوووونش

ببوسش😘

خدایا مرسی  
اخه گفتین تو هوا معلقه من از بس شوهرم میزد اخبار راجع به کرونا میزد بخدا از ایترس قلب درد میگرفتم دی ...

ویروس کرونا سنگینه تو هوا نمیمونه منم دیگه اخبار کرونا گوش نمیدم چون قشنگ داغون میشم

بخدا من کم مونده بود بمیرم ۴روزه حالم بده همش توهم کرونا دارم اصلا یه وضعی

منم تو عید همینجوری بودم همش گریه همش استرس فکری میشدم برا مادرم پدرم و برادرم همش گریه میکردم  

الان ارومتر شدم ضد عفونی و اینا میکنم اما زیاد بهش فکر نمیکنم  هرچی تو تقدیر باشه همون میشه خیلی ها رفتن مام اگه قرتر باشه بریم میریم قرار نباشه خدا نگهمون میداره

اما انشالله خدا به هممون رحم کنه

چقد گوشت تلخ
ببین دیونهمی شیا این کار ها رو نکن با خودت رعایت کن ولی قوی باش بگو اگه بگیرمم خوب ی شم انقد با شوهر ...

بخدا کم مونده بود امروز بکشمش دلمم ازش پر بود دیگه هیچی

منم تو عید همینجوری بودم همش گریه همش استرس فکری میشدم برا مادرم پدرم و برادرم همش گریه میکردم   ...

با حرفات اصلا یه حالی شدم خیلی دلم شکسته خیلی سختی کشیدم خیلی هیچ دوست و رفیقم ندارم اوضاع مالیمون بدتر شده کلی هم فشار های دیگه کرونا هم ....بخدا نمیدونم چطوری خودمو آروم کنم

خلاصه شرایط برای همه سخت شده، من خدای نکرده قصد دخالت تو زندگی شما ندارم ولی به نظرم بهتره شما هم یکم به فکر خودتون باشید به فکر آینده فرزندتون باشید اینقدر حرص و جوش خوردن به غیراز اینکه خودتون رو اذیت بکنید اتفاق دیگه ای نمیفته