2777
2789

سلام ما تو فامیل مون رسمه همون سال اول بچه دار بشن .من سال ۹۶ عروسی کردم چون افسردگی داشتم تا الان هنوز بچه دار نشدم الان خیلی پشیمونم چرا بچه ندارم چکار کنم این فکر از ذهنم بره چون قرص اعصاب میخورم نمیشه باردار بشم.

دو بارم سقط داشتم با جلوگیری حامله شده بودم.

از طرفی مردم پشت سرم حرف میزنن که این بچه نداره و اینا خیلی خودخوری میکنم چیکا. کنم 

من خاله هام و زن داییام زود بچه اوردن خب به من چه دلشون خواسته .منم دوس ندارم زود بیارم ب اونا چ&nbs ...

آره اما آخه چون فکر میکنن که من مشکل دارم و بچه دار نمیشم واسه این میگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره اما آخه چون فکر میکنن که من مشکل دارم و بچه دار نمیشم واسه این میگم

خب فک کنن

من یکی از زن داییام ک فک میکردم خیلی شعور داره درباره یه بنده خدایی که بچه نمیخواست و دیر آورد ازم پرسید چرا بچه نیاوردن تاحالا؟ بهش گفتم دوست نداشتن برگشت گفت نمیتونستن بیارن میگن دوست نداریم منم گفتم اینش به کسی مربوط نیست

الانم صد در صد پشت سر من حرف میزنه ولی من واسم مهم نیست چرا زندگیمو بخاطر اونایی که بچمو سال تا سال نمیبینن جهنم کنم بچه بیارم به چه درد اونا میخوره

جلو فکر مردمو نمیتونی بگیری واسه خودت زندگی کن

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است