من تا حالا تو زندگیم به همسرم بی احترامی نکردم همیشه بهش محبت میکنم.وقتاییم بوده تو دعوا بهش جواب دادم.اما توجمع اصلا.بیشتر مواقع اشتباهات میکنه اصلا توسرش نمیزنم.خیلی دوسش دارم وبهش وابستم.اینجا صحبت کردم گفتن زیاده روی نکن تو رابطت ،خودت وابسته نشون نده.دیگه کلا بهش امیدم از دست دادم.شخصیت بزرگی که در نظرم داشت دیگه نداره.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست!
قرار نیست هرچی اینجا میگن اجرا کنی عزیزم 😶شما کاری که از نظر خودت بهترین هست رو انجام بده 😐زندگیا باهم متفاوت
کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید : الا يا أهل العالم أنا مهدی 💚✨ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
وابسته نشو رو راست میگن ولی محبت کن بهش محبت مارو از تو سوراخ در میاره،😉
😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍 یه صلوات مهمونم میکنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر 😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂 آقا جریان اسم کاربری مو بهتون بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶. راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️
یعنی با توجه به توصیه های کاربران، نگرشت به ایشان عوض شده!!!؟!!
نه با توجه به رفتارای خودش .اینجا گفتن تو چرا خودتو اذیت میکنی وخودت فدا میکنی .من پشیمون نیستم چون دوسش دارم اما دیگه بی احترامیاش وبی محبتیاش نمیتونم تحمل کنم
حالا جدیدا غذا یکم بسوزه یا دمنوش اشتباهیی دوس نداره دم کنم دعوام میکنه.من چه برخوردی کنم تو جواب بی ...
تو مواقعی که یه اشتباهی مثل خراب شدن غذا و ... پیش میاد قبل کشیدن غذا با کلی استرس هی بگو وای غذام سوخت وای چقدر بد شد شرمندت عزیزم و .... اینجوری طرف مجبوره دلداریتم بده
البته اگر برخی اوقات این اتفاق بیفته نه کار هر روز باشه